Obavijesti

Sport

Komentari 113

Rijeka dogovorila TV prijenos za PAOK, Grci opasno podcjenjuju!

Rijeka dogovorila TV prijenos za PAOK, Grci opasno podcjenjuju!
6

Uzvrat play-offa Konferencijske lige užario je Kvarner. Bude li Tomić imao trio Murić-Drmić-Abass na raspolaganju, dosta sporovozna grčka obrana mogla bi imati sto problema na sjeveru hrvatskog Jadrana

VIDEO

Četvrtak 20:00, Rujevica: Rijeka - PAOK. Još je jako malo ostalo do utakmice koja će umnogome odrediti ostatak Rijekine sezone 2021/22. Ne toliko financijski jer 'bijeli' su na stabilnom tlu (premda bi plasman u skupinu donio jako lijepi 'boost' od preko 4 milijuna eura) koliko u sportskom smislu i definiranju igračkog kadra za sezonu tj. eventualnih prodaja i kupnje igrača do kraja 'mercata'.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Pokretanje videa...

Rijeka bijelih snova 01:15

Kad smo već kod toga, navijači već u srijedu mogu očekivati 'poklon' uoči uzvrata play offa Konferencijske lige s Grcima. Na Rujevicu stiže jako poznato ime, još jedan igrača koji bi (s vremenom) trebao prostor pred Prskalom, Zlomislićem ili Labrovićem napraviti zonom u kojoj za protivnike 'nema letenja'.

A za promjenu, navijači Rijeke i milijuni ljubitelja nogometa u cijeloj Hrvatskoj - već sad znaju gdje će u četvrtak moći gledati utakmicu Rijeka vs PAOK! Baš kao i meč iz Soluna tako će i ovaj iz Rijeke moći gledati na: RTL-u.

Mišković: Ne mogu vjerovati da nijedna TV neće platiti prijenos! Doznajemo o kojoj se cifri radi
Mišković: Ne mogu vjerovati da nijedna TV neće platiti prijenos! Doznajemo o kojoj se cifri radi

Podsjetimo, tko zna što bi bilo prije tjedan dana da Damir Mišković najprije nije žestoko srušio cijenu prijenosa za hrvatske TV kuće (na 12 tisuća eura), a kad ni to nije bilo dovoljno: medijskim putem tj. izjavom za 24sata iz Grčke prodrmao hrvatsku nogometnu javnost:

- Ne mogu vjerovati da nijedna nacionalna televizija ne može naći interes i ne posebno veliku sumu novca da navijačima Rijeke i ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj omogući prijenos utakmice hrvatskog kluba u Europi, i to play-offa Konferencijske lige - pričao nam je Mišković iza podneva na dan prve utakmice.

Nenormalno je da bez ugleda i težine (glasne) riječi predsjednika kluba i dopredsjednika nacionalnog saveza, nakalemljene na ogromne napore klupskih djelatnika (prije svih direktora Luke Ivančića), ne bi bilo prijenosa toliko važne europske utakmice hrvatskog kluba, ali... I to je naša Hrvatska.

Da HRT, koja godišnje troši 1.4 milijarde kuna hrvatskih građana i koja je javni servis, vlasništvo Republike Hrvatske, dakle: svih nas, nije imala 90.000 za prijenos europske utakmice hrvatskog kluba. Ili ih nije htjela potrošiti na Rijeku.

No 1215965

Rujevica je već danima mjesto za koje je lako predvidjeti kako će biti premalo za sve koji žele na tribine. Istok je rasprodan, a još je malo mjesta ostalo na zapadu i sjeveru. Klub je navijačima opet pomogao i suradnjom s klinikom Medico u kojoj se mogu testirati na Covid-19 za samo 70 kuna.

Grci (tj. grčki mediji) dosta su bahati u najavi uzvrata. Konstatacija koju prenose javnosti je ova: 'Rijeka je momčad niske razine. Istina, PAOK je star i limitiran, ali niska kvaliteta Rijeke definitivno nam daje pravo vjerovati u prolaz u uzvratu u Hrvatskoj'.

Pa normalno da PAOK ima pravo na optimizam sa budžetom od 80 milijuna eura u odnosu na Rijekinih desetak?!

Rijeka ima ludi ritam utakmica, a neki ne žele napustiti klub ni u ludilu! Jedan igrač ide u Italiju
Rijeka ima ludi ritam utakmica, a neki ne žele napustiti klub ni u ludilu! Jedan igrač ide u Italiju

Goran Tomić sigurno neće moći računati na Labrovića i Stanića, male su šanse da na raspolaganju bude Smolčić, a ostali eventualni izostanci iskristalizirat će se nakon testiranja (obavljeno u utorak navečer) i treninga u utorak i srijedu.

Za početak: samo da se od 1. minute na travnjak može poslati trio Murić-Drmić-Abass i da Pavičić i ostali iz veznog reda uoče kada ti majstori krenu u sprint pa im gurnu loptu u prostor... Dosta sporovozna grčka obrana mogla bi imati sto problema na Kvarneru.

Nek' poteče: Rijeka bijelih snova!

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini
Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'
SPRDAJU SE S HAJDUKOM

Provokacija u centru Zagreba: Pred Pavasovićevim uredom izvjesili natpis 'Propala familija'

"Propala familija HNK Hajduk Split", stoji na transparentu koji je netko ostavio preko puta ureda bivšeg člana Hajdukova Nadzornog odbora u Jurišićevoj ulici u Zagrebu