To je to što me zanima!

Rijeka ga otpustila jer se rugao Dinamovom penalu na Twitteru

Rijeka je potjerala djelatnika koji je na Twitteru ismijao Dinamov nepostojeći penal protiv Zagreba, objavio je Večernji list. Navijači su preplavili stranicu Rijeke na Facebooku
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Zagreb u Kranjčevićevoj ulici 2-1 iz kontroverznog penala koji je sudio Dalibor Mlakar. Nakon utakmice službena Rijeka na Twitteru je komentirala sporni penal iz Kranjčevićeve porukom:

To je ubrzo izbrisano, a djelatnik odgovoran za društvene mreže dobio je otkaz, piše Večernji list i dodaje kako se radi o Jošku Jurkoviću.

Navijači Rijeke preplavili su službenu stranicu na Facebooku objavama "Svi smo mi Joško Jurković, dečko nije zaslužio otkaz.

Prvi čovjek Rijeke Damir Mišković u dobrim je odnosima s čelnicima Dinama pa je očito intervenirao da se poruka odmah makne.

Mirko Barišić komentirao je potez Rijeke za 24sata.

- Naravno da Dinamo nikad ne bi napravio nešto slično. Mi ne radimo takve stvari. S protivnikom se borimo samo na zelenom travnjaku, a ne na ovakav način - rekao je.

Mateo Beusan u stručnoj analizi rekao je kako nema govora o penalu.

Dinamo i Rijeka igraju u nedjelju u 17 sati derbi za vrh HNL-a na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • ayews 20.02.2016.

    Mislite valjda Mamić otpustio!?

  • acmm90 20.02.2016.

    Prvi čovjek Rijeke Damir Mišković u dobrim je odnosima s čelnicima Dinama... ništa dalje ne treba dodavati.

  • sena2 19.02.2016.

    To misle svi koji simpatiziraju Rijeku a to što se rukovodstvo Rijeke uvlači u s..k Mamicu to je drugi par rukava..Čuj izravni konkurent za prvaka pa nema veze za grešku suca..Daj molim te!Pola države je u k..u zbog kojekakvih ulizivanja i uvlačenja!Pogledajte samo ko je u Hns-u?Sve je jasno ko dan!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare