To je to što me zanima!

Dragovoljac otkinuo bod Rijeci: VAR poništio preokret 'bijelih'!

U uzbudljivoj utakmici 9. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac je kod kuće remizirao (2-2) s Rijekom. Domaćin je vodio 2-0, a Rijeka je 'blitzkriegom' u nastavku došla do izjednačenja. Mogli su 'bijeli' i do pobjede...
Vidi originalni članak

Davor Mladina je protiv Rijeke htio izvući bod, skoro je došao do sva tri, a na kraju je ostvario ono što je i planirao. Hrvatski dragovoljac remizirao je 2-2 s Rijekom u 9. kolu Prve HNL.

Favorizirani Riječani pritisnuli od prve sekunde te na polovici prvog poluvremena imali čak 80 posto vremena loptu u svom posjedu, no Dragovoljac je bio taj koji je poveo. Praktički iz prve prilike...

KOMENTAR Ampem boom! Rijeka opet nije postojala 45 min, Dragovoljac bunkerom i kontrama do boda

Vinko Petković dobio je loptu na sredini igrališta te se sjurio prema golu Rijeke. Štrkalj mu je odvukao braniče, a ovaj je fenomenalno pogodio u mrežu Prskala. 

Novi šok Riječani su doživjeli u 35. minuti kada je Selahi srušio Majstorovića u šesnaestercu, a ovaj je i sam odlučio izvesti najstrožu kaznu i poslao Prskala u jednu, a loptu u drugu stranu.

Goran Tomić je na poluvremenu ubacio Vučkića i Murića umjesto Čerina i nevidljivog Abassa i praktički bacio sve karte u napad. To mu se isplatilo u 57. kada je Ampem pogodio s 20-ak metara u suprotne rašlje.

Već tri minute kasnije, Riječani su izjednačili preko Pavičića koji je s otprilike istog mjesta kao i Ampem pogodio lijevi kut Šubarića.

DRMIĆ SPASIO STVAR Tomić: Bili smo užasni u prvom dijelu, nismo se ni pojavili na utakmici! Presudila je kvaliteta

Riječani su mogli i do pobjede. Vučkić je zabio u 89. minuti, ali je VAR poništio njegov gol budući da je lopta na putu prema golu okrznula Drmića koji je bio u zaleđu.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • ZG~SJEVER 18.09.2021.

    Mrzim hahahajduk

  • gumeni0804 17.09.2021.

    kako su uspjeli izvuc onu VAR liniju s kamere s koje se apsolutno nista ne vidi?!

  • sefket_ramadani 17.09.2021.

    Kako je krenulo, morat će Miško opet smjeniti sudačku organizaciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare