Obavijesti

Sport

Komentari 7

Tomić: Bili smo užasni u prvom dijelu, nismo se ni pojavili na utakmici! Presudila je kvaliteta

Tomić: Bili smo užasni u prvom dijelu, nismo se ni pojavili na utakmici! Presudila je kvaliteta

Ono što nas baš jako veseli je navijanje naše publike, podrška s tribina. Kad je publika u zadnjih 20-25 minuta dala gas to je jako podiglo momčad pa su onda i igrači pojačali, rekao je trener Rijeke

VIDEO

Rijeka je preokretom u posljednjih 13 minuta okrenula vodstvo Slaven Belupa na Rujevici i došla do treće uzastopne prvenstvene pobjede (2-1) golovima Josipa Drmića.

- Jedna izrazito teška utakmica. Prvo poluvrijeme se nismo ni pojavili na utakmici. Bili smo stvarno užasni. Kao da nam pauza nije dobro došla, kao da smo ispali iz ritma. Kasnili smo na svaki duel, niti jedan nismo dobili. Bili smo bez energije i pozitivne agresivnosti. Stvarno loše - rekao je Goran Tomić, trener Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO: Retro dres Rijeke

Pokretanje videa...

Novi gostujući dres Rijeke 01:01

- U drugom poluvremenu smo se ipak probudili, ipak podigli ritam. Izmjene su donijele potrebnu energiju i na kraju utakmicu priveli kraju kao pobjednici, zahvaljujući kvaliteti naših igrača - dodao je.

Nedim Hadžić zabio je za vodstvo "farmaceuta" na ubacivanje Arijana Brkovića.

- Nije bilo ugodno kad smo u 64. primili gol. Jer Slaven je više prijetio u prvom poluvremenu, a u drugom su više čekali da im prođe neka kontra. I dočekali. I nije nikad ugodno kad ti se jedna dobro organizirana momčad, još sa energijom koju donese novi trener, zatvori pa čuva rezultat. Ovakve utakmice rješavaju se prekidima i to se i večeras pokazalo - rekao je Tomić i nastavio:

- Ovo nam je i prije gostovanja kod Dragovoljca još jednu upozorenje da u HNL-u nema lakih utakmica. Meni je čak ponekad i drago kad mi nemamo baš svoj dan kao danas u prvom poluvremenu, ali na kraju ipak pobijedimo. Jer na kraju priče bodovi su uvijek najbitniji.

Navijači Rijeke nisu posustajali ni kad je Slaven vodio.

- Ono što nas baš jako veseli je: navijanje naše publike, podrška s tribina. Kad je publika u zadnjih 20-25 minuta dala gas to je jako podiglo momčad pa su onda i igrači pojačali gas. To svi stalno ponavljamo, kad se ta energija navijača i igrača spoji u jednu onda uspjeh teško može izostati - zaključio je Tomić, koji je odveo Rijeku na diobu prvog mjesta s Dinamom.

Zoran Zekić vratio se nakon tri godine u HNL, ali debi neće pamtiti po dobru.

- Prvo poluvrijeme smo bili jako dobri i imali četiri vrlo dobre prilike. U drugom poluvremenu je do izražaja došao Rijekin širi kadar. Napravili su dobar pritisak, ali primili smo dva naivna gola iz dva prekida - rekao je Osječanin i nastavio:

- Nije utjeha, ali ovo je korak naprijed za nas jer smo bili hrabriji i okomitiji. Mislim da smo zaslužili barem bod, ali nema plakanja. Za par dana imamo novu utakmicu, moramo se skupiti i idemo dalje!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe