To je to što me zanima!

Rijetke snimke: Evo kako je naš Cikatić postao svjetski prvak

U narednih nekoliko tjedana prikazat ćemo vam borbe Branka Cikatića koje su dugo bile zaboravljene u skladištu. No sada su pronađene, digitalizirane i obitelj ih je odlučila prikazati navijačima putem 24sata
Vidi originalni članak

Prošlu subotu obilježen je 66. rođendan "Hrvatskog tigra" Branka Cikatića, legendarnog borca koji je još za života ušao u povijest borilačkih sportova, ne samo u Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji, nego i u cijelom svijetu.

Tim povodom danas vam ekskluzivno prikazujemo videosnimku Brankove borbe u Amsterdamu, u kojoj je osvojio naslov svjetskog prvaka u tajlandskom boksu. Nokautom u trećoj rudi Branko je porazio britanskog borca Johna Thompsona, a time je izborio i pozivnicu za borbu za svjetsku titulu u full contactu u Las Vegasu.

BRANKO CIKATIĆ Za naježiti se: Pogledajte video o životu 'hrvatskog tigra'...

Ova i još mnoge Brankove borbe zabilježene su na video kazetama koje su sve do nedavno bile pohranjene i zaboravljene u skladištu, a za njih se nije znalo, no supruga Ivana te Brankova djeca Bruno i Lucija su ih pronašli, digitalizirali i odlučili pokazati njegovim navijačima, kako bi i na ovaj način sačuvali uspomenu na Branka.

LEGENDA O LEGENDI Overeem je posjetio Cikatićev grob: Nevjerojatnu legendu smo izgubili, počivaj u miru...

U narednih nekoliko tjedana ekskluzivno ćemo vam prikazivati snimke Brankovih borbi koje nam je ustupila njegova obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Cikatić vs. Thompson

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nomistakes 06.10.2020.

    fajter pravi

  • 05.10.2020.

    Neka mu je vjećna i laka Hrvatska gruda.Čovjek koji je svakom čovjeku pomogao i izašao u susret.HRVATSKI TIGAR 1990

  • SistemLaže 05.10.2020.

    Legenda kickboxa sa balkana

Komentiraj...
Vidi sve komentare