To je to što me zanima!

Roberto Carlos i dva desetljeća poslije ima top u moćnoj ljevici!

Bio je 3. lipanj 1997. kad je Roberto Carlos lansirao jedan od najpoznatijih slobodnjaka u povijesti nogometa. Dva desetljeća i dvije godine poslije veliki Brazilac i dalje, danas u 46-oj, ima top u nogama
Vidi originalni članak

Prošle su više od 22 godine od onog legendarnog slobodnog udarca koji je Roberto Carlos "iz drugog kvarta" zavukao iza ukopanog Fabiana Bartheza.

Bio je 3. lipanj 1997., a Brazilac je svojom natprirodno moćnom ljevicom lansirao jedan od najpoznatijih slobodnjaka u povijesti nogometa.

Velemajstor se više od dva desetljeća kasnije na Instagramu pohvalio kako i dalje ima top u ljevici. Možda ne više toliko jak, ali jednako precizan i sa 46 godina na leđima:

Kad se sjetimo tih kasnih '90-ih svaki put je sve veći žal zbog onih Thuramovih golova kojima je Vatrene 1998. pobijedio u Francuskoj.

Da smo prošli Tricolore, ondašnja Hrvatska sa Bobanom, Prosinečkim i Šukerom u finalu bi pomela travnjak sa onim Brazilcima (Ronaldo se noć prije utakmice grčio od konvulzija) i u Parizu tada došla do kraja nogometnog svijeta: naslova svjetskih prvaka sa finalnim trijumfom nad Brazilom!

Boban je '98-e bio treći, Modrić prošle godine drugi... Tko zna tko će i kada Hrvatsku postaviti na vrh vrhova. A netko hoće, kad-tad!!!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • blue_devil006 10.08.2019.

    Roberto Carlos, po meni najbolji lijevi bek ikada !!!

  • blokirani_lovac 10.08.2019.

    Ovaj kraj clanka vam je najjaci

  • nikopolidis_71 10.08.2019.

    Nema carlosa u napad

Komentiraj...
Vidi sve komentare