Obavijesti

Sport

Komentari 7

Roberto Carlos i dva desetljeća poslije ima top u moćnoj ljevici!

Roberto Carlos i dva desetljeća poslije ima top u moćnoj ljevici!
1

Bio je 3. lipanj 1997. kad je Roberto Carlos lansirao jedan od najpoznatijih slobodnjaka u povijesti nogometa. Dva desetljeća i dvije godine poslije veliki Brazilac i dalje, danas u 46-oj, ima top u nogama

VIDEO

Prošle su više od 22 godine od onog legendarnog slobodnog udarca koji je Roberto Carlos "iz drugog kvarta" zavukao iza ukopanog Fabiana Bartheza.

Bio je 3. lipanj 1997., a Brazilac je svojom natprirodno moćnom ljevicom lansirao jedan od najpoznatijih slobodnjaka u povijesti nogometa.

Velemajstor se više od dva desetljeća kasnije na Instagramu pohvalio kako i dalje ima top u ljevici. Možda ne više toliko jak, ali jednako precizan i sa 46 godina na leđima:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meu goleiro professor @officialvitorbaia

A post shared by Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3) on

Kad se sjetimo tih kasnih '90-ih svaki put je sve veći žal zbog onih Thuramovih golova kojima je Vatrene 1998. pobijedio u Francuskoj.

Da smo prošli Tricolore, ondašnja Hrvatska sa Bobanom, Prosinečkim i Šukerom u finalu bi pomela travnjak sa onim Brazilcima (Ronaldo se noć prije utakmice grčio od konvulzija) i u Parizu tada došla do kraja nogometnog svijeta: naslova svjetskih prvaka sa finalnim trijumfom nad Brazilom!

Boban je '98-e bio treći, Modrić prošle godine drugi... Tko zna tko će i kada Hrvatsku postaviti na vrh vrhova. A netko hoće, kad-tad!!!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...