To je to što me zanima!

Robocop se vraća u kavez i diže u srednju: Soldić protiv Materle!

Godinu dana čekali smo na novi ulazak Roberta Soldića (25) u kavez kao i moguću obranu titule, a dočekali smo novi meč u - novoj kategoriji! Borit će se s legendom KSW-a Michalom Materlom (36) u srednjoj kategoriji
Vidi originalni članak

Velter kategoriju je pokorio te nakon odlaska Dricusa Du Plesisa u UFC još čeka dostojnog protivnika, a sad je naš Roberto Soldić (25) odlučio krenuti u nove izazove! Na KSW-u 56 koji će predvoditi naš Ivan Erslan (28) u borbi za titulu prvaka poluteške kategorije protiv Tomasza Narkuna (30), borit će se i 'Robocop'. U kavezu će ga čekati legenda KSW-a i veteran poljskog MMA sporta, Michal Materla (36)!

Dosad se borio u velteru, odnosno kategoriji do 77 kilograma, a sad će napraviti korak dalje i otići u kategoriju do 84 kilograma. Prvak velter kategorije je slavio u pet od šest borbi u KSW-u - jednom je izgubio upravo od spomenutog Du Plessisa, ali se ubrzo revanširao. Posljednji je put u kavezu bio rujnu prošle godine kad je odlukom sudaca slavio protiv Michala Pietrzaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Na treningu s Ivanom Erslanom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov je protivnik u KSW-u od 2006. godine te je bio prvak srednje kategorije. U karijeri ima 29 pobjeda i sedam poraza, a posljednji je put slavio prije dva tjedna kad je u parteru završio Aleksandra 'Jokera' Ilića. Bio je uzdrman Materla u prvoj rundi, ali Ilić nije uspio dovršiti posao pa je u drugoj rundi izgubio od dominantnijeg borca u parteru.

Soldić će se protiv Materle boriti 14. studenog u sunaslovnoj borbi večeri te bi to mogla biti lijepa hrvatska večer jer bi na kraju večeri mogli imati trećeg hrvatskog prvaka u KSW-u!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bedak11 26.10.2020.

    Ne kuzim, pise u tekstu :'Soldić će se protiv Materle boriti 14. studenog u sunaslovnoj borbi večeri te bi to mogla biti lijepa hrvatska večer jer bi na kraju večeri mogli imati dva hrvatska prvaka u KSW-u!' Pa vec sad imamo 2 prvaka u ksw.

  • 26.10.2020.

    daj odi u UFC, tko jos može bit zanimljiv protivnik u KSW-u. Welterwieght u UFC-u se i ovako čini pun veterana, tako da ima šanse brzo biti u top 5

  • Captain Obvious 26.10.2020.

    Robocop prvak KWS pa viša kategorija ovo ono , a onaj Du Plessis koji ga je jednom pobijedio već ostvario prvu pobjedu u UFC-u...

Komentiraj...
Vidi sve komentare