To je to što me zanima!

Četvorica Hrvata uzela bodove u Adelbodenu, Zubo ipak najbolji

Filip Zubčić, Samuel Kolega, Matej Vidović i Istok Rodeš uzeli su bodove na slalomu u Švicarskoj. Većina je bila opreznija u drugoj vožnji i sigurno ušla u cilj, bez prevelikog rizika
Vidi originalni članak

Prve bodove u sezoni osvojili su povratnik nakon ozljede Istok Rodeš i Samuel Kolega, dok je Matej Vidović opet uzeo 'dio kolača', a najbolji je bio Filip Zubčić koji je završio na 15. mjestu sa sekundom i tri stotinke zaostatka za Strolzom.

U prvoj utrci nakon ozljede varaždinski je skijaš osvojio šest bodova, Vidović sedam, Kolega 10, a Zubčić 16. Valja istaknuti da je ovo Rodešu prva utrka sezone nakon operacije lakta. U prvoj je vožnji bio odličan 16., ali nije to uspio prenijeti i na drugu vožnju.

Senzacionalno je slavio Johannes Strolz koji je nakon prve vožnje bio sedmi te mu je to bilo prvo pobjedničko postolje u karijeri. Manuel Feller završio je drugi, a treći je bio Linus Strasser. Vodeći iz prve vožnje Fabio Gstrein nije uspio doći do cilja u drugoj.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nisamznao 09.01.2022.

    Najveća šteta za Vidovića, kad si već izborio 2. vožnju daj se baci na tu stazu, ne ide se onako pažljivo kao da imaš 2 sek prednosti iz prve.

  • odcentramalonadesno 09.01.2022.

    Druga liga

  • Biancocestti 09.01.2022.

    Ajmoo Zubo

Komentiraj...
Vidi sve komentare