Obavijesti

Sport

Komentari 20

Četvorica Hrvata uzela bodove u Adelbodenu, Zubo ipak najbolji

Četvorica Hrvata uzela bodove u Adelbodenu, Zubo ipak najbolji
2

Filip Zubčić, Samuel Kolega, Matej Vidović i Istok Rodeš uzeli su bodove na slalomu u Švicarskoj. Većina je bila opreznija u drugoj vožnji i sigurno ušla u cilj, bez prevelikog rizika

Prve bodove u sezoni osvojili su povratnik nakon ozljede Istok Rodeš i Samuel Kolega, dok je Matej Vidović opet uzeo 'dio kolača', a najbolji je bio Filip Zubčić koji je završio na 15. mjestu sa sekundom i tri stotinke zaostatka za Strolzom.

FIS Alpine Ski World Cup - Men

U prvoj utrci nakon ozljede varaždinski je skijaš osvojio šest bodova, Vidović sedam, Kolega 10, a Zubčić 16. Valja istaknuti da je ovo Rodešu prva utrka sezone nakon operacije lakta. U prvoj je vožnji bio odličan 16., ali nije to uspio prenijeti i na drugu vožnju.

FIS Alpine Ski World Cup - Men

Senzacionalno je slavio Johannes Strolz koji je nakon prve vožnje bio sedmi te mu je to bilo prvo pobjedničko postolje u karijeri. Manuel Feller završio je drugi, a treći je bio Linus Strasser. Vodeći iz prve vožnje Fabio Gstrein nije uspio doći do cilja u drugoj.

FIS Alpine Ski World Cup - Men
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
SLALOM 13:30 , ADELBODEN, ŠVICARSKA
Sortiranje događaja
STROLZ PRVI

Ne, nećemo imati tri Austrijanca na postolju! Fabio Gstrein je odustao, a Strolz je ostao na prvom mjestu! Drugi je Feller, a treći je Linus Strasser.

Što se tiče hrvatskih skijaša, Filip Zubčić završio je utrku na 15. mjestu, Samuel Kolega 21., Matej Vidović 24. i Istok Rodeš na 25. mjestu.

JEDAN DO KRAJA

Treba se još spustiti Fabio Gstrein, a Strolz će biti najmanje drugi, dok je Manuel Feller najmanje treći.

RODEŠ PRETPOSLJEDNJI

Istok Rodeš ušao je u cilj kao pretposljedni, iza Mateja Vidovića, a nedugo nakon njega vodstvo je preuzeo Nijemac Linus Strasser.

MEILLARD VODEĆI

Loic Meillard uspio je ući u cilj kao najbolji nakon 13 skijaša i skinuti s trona Alexa Winatzera. U međuvremenu se ispred Zubčića 'ugurao' i Luke Winters koji je bio 26 stotinki brži od našeg skijaša.

ZUBČIĆ DRUGI

Dosta zaostatka smanjio je Filip Zubčić u drugom dijelu staze i podignuo ruku, zadovoljan je nastupom i trenutno 37 stotinki zaostatka za vodećim Vinatzerom i drugim mjestom.

Komentari 20