To je to što me zanima!

Rogerovo pokeraško lice topi se kao šećer kada je ona u pitanju

Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, pa tako i iza Rogera Federera koji ima samo riječi hvale za svoju suprugu i odabranicu Mirku s kojom je preko 20 godina i imaju četvero djece
Vidi originalni članak

Švicarskog tenisača Rogera Federera (39) svijet će pamtiti po velikim uspjesima koje je postigao za vrijeme karijere, a njegova najveća podrška zasigurno je njegova supruga Mirka.

POGLEDAJTE VIDEO: Nadal i Federer na Instagramu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se upoznao davne 2000. godine kada je Mirka predstavljala švicarsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Sydneyu. Miroslava Vavrinec (42) iz Bojnica u Slovačkoj također se profesionalno bavila tenisom, a u jednom trenutku bila je 76. najbolja tenisačica svijeta prema WTA-ovoj ljestvici. 

- Imam 39 godina, četvero djece, osvojio sam 20 grand slam turnira. Za mene više nije vrijeme da sam odsutan od obitelji dulje od pet tjedana - rekao je Roger za PR agenciju Australian Opena. 

ODUSTAO OD NASTUPA Bez Fedexa na Australian Openu

Pandemija korona virusa utjecala je na čitavu organizaciju Grand Slama u Melbourneu što je bio jedan od razloga Rogerovog odustajanja od Australian Opena u veljači. Naime, Švicarac je trebao otići sam ili biti u karanteni s obitelji, koja ne bi mogla napustiti hotel.

U početku se mislilo da su ozljede razlog njegovog odustajanja, ali se na kraju ispostavilo kako je u pitanju nešto drugo. 

- U ovih 20 godina, koliko se bavim tenisom, konstantno sam bio na putu i u s obitelji sam provodio maksimum pet ili šest tjedana. Godi mi pauza jer provodim puno vremena s obitelji - objasnio je Federer.

Švicarac je otkrio i zbog kojeg razloga je tako raspoložen u posljednje vrijeme.

- Kada vam je netko toliko važan, kao što su to za mene Mirka i moja djeca, emocije su prevelike i pokeraško lice se topi kao šećer - rekao je Federer i posebno naglasio:

- Mirka je najbolja majka i najbolja supruga! Ona je uvijek bila velika podrška, jednostavno divna osoba. Tijekom moje duge karijere uvijek me je podržavala - rekao je Švicarac o supruzi.

GOTOVA NAJČUDNIJA SEZONA Bliži li se kraj 'velike trojke'? Mladi asovi sve više dominiraju

Federer inače u javnim nastupima često ističe važnost svoje drage Mirke pa je tako jednom nakon nastupa na Miami Openu 2019. godine izjavio: 

- Želim zahvaliti svojoj supruzi koja uživa u putovanjima, u pakiranju, u pomaganju, u podršci. Bez nje ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Neshke17 14.01.2021.

    miiirkkkkaaaaaa......ko te sada dirka.....i ko ti u snooooveeee dooollllaaaziiiiii

  • Samounaletu1 14.01.2021.

    Igracina svaka cast, ali na kraju ce se odlucivati izmedju Noleta i Nadala za najboljeg u povjesti.

  • 14.01.2021.

    Nakon pokojnog Dražena,moj najomiljeniji sportaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare