Obavijesti

Sport

Komentari 12

Rogerovo pokeraško lice topi se kao šećer kada je ona u pitanju

Rogerovo pokeraško lice topi se kao šećer kada je ona u pitanju

Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena, pa tako i iza Rogera Federera koji ima samo riječi hvale za svoju suprugu i odabranicu Mirku s kojom je preko 20 godina i imaju četvero djece

VIDEO

Švicarskog tenisača Rogera Federera (39) svijet će pamtiti po velikim uspjesima koje je postigao za vrijeme karijere, a njegova najveća podrška zasigurno je njegova supruga Mirka.

POGLEDAJTE VIDEO: Nadal i Federer na Instagramu

Pokretanje videa...

Nadal i Federer Instagram 00:12

Par se upoznao davne 2000. godine kada je Mirka predstavljala švicarsku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Sydneyu. Miroslava Vavrinec (42) iz Bojnica u Slovačkoj također se profesionalno bavila tenisom, a u jednom trenutku bila je 76. najbolja tenisačica svijeta prema WTA-ovoj ljestvici. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imam 39 godina, četvero djece, osvojio sam 20 grand slam turnira. Za mene više nije vrijeme da sam odsutan od obitelji dulje od pet tjedana - rekao je Roger za PR agenciju Australian Opena. 

Bez Fedexa na Australian Openu
Bez Fedexa na Australian Openu

Pandemija korona virusa utjecala je na čitavu organizaciju Grand Slama u Melbourneu što je bio jedan od razloga Rogerovog odustajanja od Australian Opena u veljači. Naime, Švicarac je trebao otići sam ili biti u karanteni s obitelji, koja ne bi mogla napustiti hotel.

U početku se mislilo da su ozljede razlog njegovog odustajanja, ali se na kraju ispostavilo kako je u pitanju nešto drugo. 

- U ovih 20 godina, koliko se bavim tenisom, konstantno sam bio na putu i u s obitelji sam provodio maksimum pet ili šest tjedana. Godi mi pauza jer provodim puno vremena s obitelji - objasnio je Federer.

Švicarac je otkrio i zbog kojeg razloga je tako raspoložen u posljednje vrijeme.

- Kada vam je netko toliko važan, kao što su to za mene Mirka i moja djeca, emocije su prevelike i pokeraško lice se topi kao šećer - rekao je Federer i posebno naglasio:

- Mirka je najbolja majka i najbolja supruga! Ona je uvijek bila velika podrška, jednostavno divna osoba. Tijekom moje duge karijere uvijek me je podržavala - rekao je Švicarac o supruzi.

Bliži li se kraj 'velike trojke'? Mladi asovi sve više dominiraju
Bliži li se kraj 'velike trojke'? Mladi asovi sve više dominiraju

Federer inače u javnim nastupima često ističe važnost svoje drage Mirke pa je tako jednom nakon nastupa na Miami Openu 2019. godine izjavio: 

- Želim zahvaliti svojoj supruzi koja uživa u putovanjima, u pakiranju, u pomaganju, u podršci. Bez nje ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Wimbledon
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića