To je to što me zanima!

Romin najluđi 'tvit' u povijesti: Kad glava padne na tipkovnicu

Roma je dočekala drugi europski polufinale u povijesti kluba, senzacionalno izbacivši Barcu. Službeni Twitter rimskog kluba pobjedu je proslavio kao da je zaposlenik imao napadaj. Nadamo se da je OK
Vidi originalni članak

Roma je na Olimpicu odigrala jednu od najvećih utakmica u klupskoj povijesti, izborivši prvi polufinale Lige prvaka nakon 34 godine i to protiv Barcelone nakon 4-1 poraza u prvoj utakmici na Nou Campu.

ČUDO NAD ČUDIMA Senzacija u Rimu! Barcelona je ispala u četvrtfinalu od Rome

No rimski tragičari Manolas i De Rossi, koji su u prvoj utakmici zabili autogolove, pretvorili su se u junake i zajedno s Edinom Džekom, koji je zabio i izborio penal u uzvratu, odveli Romu do vrata raja. 

Roma je tek treća momčad, nakon Deportiva i Barcelone, koja je u Ligi prvaka uspjela poraz od tri ili više golova u prvoj utakmici okrenuti u prolaz. Teško je bilo navijači Rome pratiti utakmicu, ništa manje teško nije bilo ni ljudima zaposlenima u rimskom klubu.

NEVJEROJATNO Barcelona prvi put u 11 godina prokockala tri gola prednosti...

Kad pogledate službeni Twitter račun Rome, sve će vam biti jasno. Prvo riječ 'DAJE', na rimskom dijalektu 'Idemo', a onda skup nepovezanih znakova s tipkovnice.

Samo, nadamo se da je čovjek zadužen za Twitter dobro...

Idi na 24sata

Komentari 71

  • bikarius_1 11.04.2018.

    Snida wtf..moja sucut..ahahaha

  • epicbrozohaha 11.04.2018.

    ahhahah ma tooooo ajmo roma bayernnn

  • Zmar116 11.04.2018.

    Hvala HTV-u što nam je sinoč omogućio da vidimo senzaciju desetljeća........

Komentiraj...
Vidi sve komentare