To je to što me zanima!

Ronald Koeman: Bili smo gladni pobjede, ali sada imamo titulu!

Prije 24 sata pisalo se o mogućem otkazu trenera Barcelone koji je nerijetko u posljednje vrijeme vodio borbu s novinarima, ali osvajanjem Kupa mnoge je 'ušutkao'. 'Idemo i po drugu', rekao je
Vidi originalni članak

Barcelona je po 31. put osvojila španjolski Kup kralja pobijedivši Athletic Bilbao s 4-0, ali Ronaldu Koemanu prvi je to uspjeh ovakve vrste od kada je došao na klupu Katalonaca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rakitićev oproštaj od Barcelone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osjećaj je fantastičan. Jako smo sretni i zaslužili smo osvojiti barem jedan naslov ove sezone. Barcelona to zaslužuje. Vjerovali smo i ovo je sretan dan za sve Katalonce. Ove smo godine napravili izmjene u momčadi, a igrači su dali sve od sebe. U Kupu su se posebno dokazali. Bili smo gladni pobjede, ali sada imamo titulu u džepu i idemo po drugu - rekao je dobro raspoloženi Koeman.

ZGAZILI BILBAO Barcelona osvojila Kup kralja!

Barcelona je ove sezone ispala već u osmini finala Lige prvaka remiziravši s PSG-om 1-1 (5-2), a ostao je gorak okus Kataloncima i nakon poraza u Madridu (2-1), stoga je osvajanje Kupa za Koemana posebno važno. 

- Nije sve u mojim rukama, ali ugovor mi ističe za godinu dana. U Barceloni se na kraju se sezone uvijek gleda što ste osvojili. Ponekad mi to smeta i smatram da se malo pretjeruje, ali kao trener ste odgovorni i morate pobjeđivati. Pogledajte mlade igrače, oni su budućnost. Svi znaju odakle dolazimo i da nismo zadnji na kraju tunela, a naslov pokazuje da smo na dobrom putu - zaključio je Nizozemac kojem ugovor ističe 30. lipnja 2022. godine. 

Argentinski 'čarobnjak' utrpao je Bilbau dva gola, a druga dva zabili su Griezmann i de Jong.

- Barcelona je moj klub. Bilo je teško od prvog dana, ali borit ćemo se za La Ligu do posljednje utakmice. Bili smo fokusirani i dosta smo otežali Athleticu. Teško nam je bilo zabiti prvi gol, ali nakon što smo uspjeli, momčad je bila izvanredna. Uvijek očekujete tešku utakmicu, ali danas smo bili bolji nego u Superkupu. Posjed lopte je bio fenomenalan - rekao je zadovoljan Messi nakon utakmice nakon čega je izrazio želje vezane za ostanak Koemana:

ARGENTINAC JE ZADOVOLJAN Messi: Znali smo što Bilbao radi i dovršili ih, Koeman: Messi je godinama najbolji na svijetu

- Za sada se još uvijek ne zna što će se dogoditi, ali nadam se da to nije njegova zadnja utakmica.

Barcelona se trenutačno nalazi na trećem mjestu ljestvice La Lige s osvojenih 65 bodova, odnosno samo jednim bodom zaostatka za drugoplasiranim Real Madridom. Atletico Madrid zasjeo je na prvo mjesto sa 67 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lopovi od 1902 18.04.2021.

    Koeman najbolji izbor nakon ere barte..

  • 18.04.2021.

    ovaj koeman je isti kao krznar..ni jedan ni drugi neznaju zašto su treneri

  • ferencvaros 18.04.2021.

    Da osvojite treble ti svejedno tribas ic

Komentiraj...
Vidi sve komentare