To je to što me zanima!

Ronaldinho nakon izlaska iz zatvora zarađuje milijune

Boravak u zatvoru nije previše utjecao na Ronaldinhov posao. Prema brazilskim medijima, na račun bivšeg nogometaša 'sjelo' je oko pet milijuna brazilskih reala (oko 800.000 eura)
Vidi originalni članak

Iako je u ožujku prošle godine završio u paragvajskom zatvoru zbog korištenja krivotvorene putovnice, Ronaldinho (40) i dalje zarađuje milijune.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldinho nakon izlaska iz zatvora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legenda brazilskog nogometa koristio se lažnim putovnicama koje vrijede 30 tisuća dolara po komadu, a istražitelje su dovele do cijele kriminalne mreže koja ih proizvodi i još k tome 'pere' novac, pisali su tada brazilski mediji.

Unatoč tome što je Ronaldinho u zatvoru proveo 171 dan i državi isplatio 157.000 eura jamčevine, prema tvrdnjama El Paisa, u protekla četiri mjeseca prijavio je oko pet milijuna brazilskih reala dobivenih od reklama.

BAŠ GA BRIGA... Lavine manekenki i alkohola: Ronaldinho ignorira karantenu

Bivši nogometaš itekako uživa u životu snimajući razne reklame i spotove na račun stare slave, a zbog svega toga i jako dobro zarađuje.  

Ronaldinhu je blokirano čak 57 nekretnina u Brazilu zbog čega je navodno imao velike financijske probleme. Međutim, ispostavilo se da to nije istina jer je nogometna zvijezda bez većih problema platila jamčevinu. 

Naime, protiv Ronaldinha i njegovog brata podignuta je optužnica zbog uništavanja prirodnog okoliša i nelegalne izgradnje skladišta i ribnjaka u zabranjenoj zoni grada Porto Alegrea. Nakon brojnih žalbi radovi su zaustavljeni, a braća su završila na sudu.

Brazilske vlasti tražile su naknadu štete od osam i pol milijuna dolara i zabrana napuštanja zemlje. 

ODROBIJAO Ronaldinho - pušten na slobodu poslije pola godine u Paragvaju

Iako su se žalili na presudu, sud je odbio njihovu žalbu i tražio isplatnu kompletnog iznosa. Ronaldinho i njegov brat Roberto de Assis Moreira napustili su zemlju s paragvajskim putovnicama zbog čega su na kraju i bili uhapšeni. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 5FDP 05.01.2021.

    Šteta, najveći "šmeker" u povijesti, brazilski stil života je učinio svoje, ali ako je njemu dobro - i meni je.

  • K_I_N_G 04.01.2021.

    Da nije brazilac.. da je imao radnu etiku I disciplinu.. bio bi daleko ali daleko najjaci nogometas ikad.. za mene je najbolje koji je ikad igrao ali klinci danas gledaju statistike a ne nogomet

  • LUKAM10 LEGENDA 04.01.2021.

    Sve šta je lipo kratko traje

Komentiraj...
Vidi sve komentare