To je to što me zanima!

Ronaldo ostaje u Arabiji: Bilo je nezamislivo kad ovdje treniraju

Liga je jako dobra, ali mislim da ima puno prostora za napredak. Imamo dobre momčadi, dobre arapske igrače. Mislim da moramo malo poboljšati infrastrukturu. Čak i suce, VAR sistem, kazao je Ronaldo
Vidi originalni članak

Četrnaest golova i dvije asistencije u 17 utakmica učinak je Cristiana Ronalda u prvoj polusezoni u Al-Nassru. Trofej nije osvojio, no njegova uloga u Saudijskoj Arabiji puno je veća od osvajanja individualnih i klupskih nagrada. Portugalac je 'masno' plaćen da bude ne samo nogometaš, već i ambasador države.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja očekivanja su bila malo drugačija. Iskreno, očekivao sam nešto osvojiti ove godine, ali ne dogodi se uvijek ono o čemu razmišljamo i što želimo. Ponekad treba biti strpljiv, dosljedan i uporan kako bi ostvario velike stvari - kazao je Ronaldo.

AL-ITTIHAD SLAVI VIDEO Ronaldo i Jeličić ostali bez naslova saudijskog prvaka

- Ponekad treba vremena, ali ako vjeruješ u svoje ciljeve, mislim da je sve moguće. Očekivao sam nešto osvojiti ove godine, ali nismo. No, pozitivan sam i uvjeren da ćemo nešto osvojiti sljedeće godine. Vjerujemo u to i radimo na tome - dodao je.

Portugalac vjeruje da saudijska liga ima puno prostora za napredak, te da bi njegovim putem mogla i još neka velika imena europskog nogometa.

- Liga je jako dobra, ali mislim da ima puno prostora za napredak. Imamo dobre momčadi, dobre arapske igrače. Mislim da moramo malo poboljšati infrastrukturu. Čak i suce, VAR sistem. Mislim da moraju biti malo brži i da se trebaju popraviti još neke sitnice - kazao je pa pozvao nogometaše iz Europe:

- Svi koji dolaze, veliki igrači, mladi igrači, stari igrači, svi su dobrodošli, jer ako se to dogodi, liga će se poboljšati. Godine nisu važne, već koliko su igrači konkurentni. 

VIDEO: ODLAZI ILI NE? Benzema zbunio navijače Reala: Zašto bih govorio o budućnosti kad sam tu? Neka internet priča

Objasnio je Ronaldo i najveću razliku treniranja i igranja u Europi i Saudijskoj Arabiji.

- Najveća razlika mi je bila što smo u Europi trenirali ujutro, a ovdje popodne i navečer. Recimo, tijekom Ramazana smo trenirali u 22.00. To mi je bilo nezamislivo. 

Međutim, Ronaldo je zadovoljan. Kako i ne bi bio s 200 milijuna eura godišnje...

- Sretan sam ovdje, želim i nastaviti ću ovdje te mislim da, ako nastave raditi ono što namjeravaju u sljedećih pet godina, saudijska liga može postati peta najbolja liga u svijetu.

ARGENTINAC ZA POVIJEST VIDEO Messi je srušio Ronalda i postao najbolji strijelac 'Liga 5'!

- Ovo iskustvo, uspomene, situacije, drugačije je. Želim živjeti ove trenutke, kao i kulturu. Teško je, ali nije nešto što nisam vidio prije - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kovač7 02.06.2023.

    Najveci ikad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare