To je to što me zanima!

Ronaldo rekorder: Na društenim mrežama ga prati 500 mil. ljudi

Portugalac je tako još jednom potvrdio da je marketinški najisplativiji sportaš. Ugovor s Juventusom mu ističe u ljeto 2022., a čelnici torinskog kluba su već u pregovorima s Jorgeom Mendesom oko produljenja istog
Vidi originalni članak

Najbolji strijelac u povijesti nogometa, Cristiano Ronaldo (36), osim na terenu ima nevjerojatne 'statistike' i na društvenim mrežama. One pokazuju da je Portugalac u redovima Juventusa dosegao nevjerojatnu ukupnu brojku od 500 milijuna pratitelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je najpraćenija osoba s 261 milijuna pratitelja, kao i na Facebooku gdje ima 126 milijuna pratitelja. Na Twitteru ima 91 milijuna pratitelja, a tamo su od njega praćeniji tek Rihanna (100 mil.), Katy Perry (109 mil.), Justin Bieber (114 mil.) Barack Obama (128 mil.). Na svom YouTube kanalu ima milijun 'subscribera' što dovodi do ukupne brojke od čak pola milijarde pratitelja.

Portugalac je tako još jednom potvrdio da je marketinški najisplativiji sportaš. Ugovor s Juventusom mu ističe u ljeto 2022., a čelnici torinskog kluba su već u kontaktu s igračevim menadžerom, Jorgeom Mendesom, oko produženja ugovora još barem 12 mjeseci.

Juventus je, navodno, spreman izdvojiti ogroman novac za njegovu plaću, ali zbog korona krize ne mogu garantirati da će biti jednaka kao u aktualnom ugovoru po kojem zarađuje 31 milijuna eura godišnje, piše Daily Mail.

DRAGOCJENE JURILICE Što voze nogometne zvijezde: Messi ima Ferrari od 32 milijuna eura, a Ronaldo 19 automobila!

U tri godine u Juventusu Portugalac je povećao prihode kluba za 15 posto, stoga bi najbolji potez za torinski klub u doba globalne krize bio ostavljanje u svojim redovima najatraktivnijeg nogometaša svijeta.

Daily Mail također tvrdi da su Cristiano Ronaldo i predsjednik Juventusa Andrea Agnelli u odličnim odnosima, a da je Portugalčev plan igranje za Juventus do povratka u Sporting iz Lisabona.

OBITELJ RONALDO Cristiano proslavio rođendan s obitelji: Žao mi je što ne mogu obećati još 20 godina karijere

Idi na 24sata

Komentari 6

  • fgfdfgfg 13.02.2021.

    Smiješno. Isti ljudi ga prate i na Facebooku i na Instagramu. Daleko je to od brojke 500 miliona

  • 13.02.2021.

    eminem, nista liži poklopac od jogurta i dalje

  • 13.02.2021.

    Super

Komentiraj...
Vidi sve komentare