To je to što me zanima!

Ronaldo stavio luksuzni avion na prodaju! Cijena? Boli glava

Prema pisanju portugalskih medija, najbolji strijelac u povijesti nogometa stavio je svoj luksuzni avion dostupnim za bilo koga tko si to, naravno, može priuštiti
Vidi originalni članak

Ako slučajno planirate kupnju aviona, nemojte se začuditi ako među prodavačima naiđete na ime: Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro. Da, portugalski nogometaš stavio je svoj 20 milijuna eura vrijedni "Gulfstream G200" na prodaju!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanju portugalskih medija, najbolji strijelac u povijesti nogometa stavio je svoj luksuzni avion dostupnim za bilo koga tko si to, naravno, može priuštiti. Ne brinite, Ronaldo nije u financijskim problemima, ni blizu, već se jednostavno želi riješiti 'letjelice' kako bi nabavio - još veću!

Ronaldov "Gulfstream 200" dugačak je 19 metara, u njega se može smjestiti deset ljudi, a ima udobna kožna sjedala od različitih vrsta drva pružaju najugodniji mogući let. Karakteristike? Strašne! Ima domet od 6300 kilometara, a postiže maksimalnu brzinu od 900 km/h.

Gdje je avion kad je CR7 na tlu? Nije u hangaru, već se iznajmljuje za 6.000 do 10.000 eura po satu, ovisno o krajnjoj destinaciji. 

NOGOMETAŠI BOGATAŠI Ovo je 10 najplaćenijih igrača: Listu prevode napadači PSG-a

Procjenjuje se da je jedan od ponajboljih nogometaša ikada 'težak' oko 500 milijuna dolara. Osim aviona, Cristiano posjeduje flotu skupocjenih automobila, jahtu, bezbroj nekretnina, hotel... Čovjek zna posao.

Podsjetimo, drugi mandat Cristiana Ronalda u Manchester Unitedu približava se kraju. Upravi je kazao da želi otići ako dođe prava ponuda, a propustio je i prvi trening s momčadi.

INAČE IH NE PROPUŠTA Znak za siguran odlazak? CR7 se nije pojavio na prvom treningu

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Zdravo 06.07.2022.

    kako neki ljudi zive Boze dragi....

  • sljastrava 06.07.2022.

    Da imam milijarde ne bih ga kupila.

  • jamesbond7777 06.07.2022.

    Pametno, gorivo ide sve skuplje pa se rijesit potrosacaa🙄🙄bistar decko

Komentiraj...
Vidi sve komentare