Sport

Komentari 6

Ovo je 10 najplaćenijih igrača: Listu prevode napadači PSG-a

Ovo je 10 najplaćenijih igrača: Listu prevode napadači PSG-a

Njemački Bild složio je listu Top 10 najplaćenijih nogometaša svijeta, a na vrhu je Francuz s nevjerojatnih 1,6 milijuna eura. Ili, preračunato na godišnjoj bazi, više od 83 milijuna eura

Plaće nogometaše otišle su u nebo posljednjih 15-ak godina. Doduše, za vrijeme najdublje koronakrize pričalo se o određenim rezovima obzirom na nešto manje prihode klubova u tom periodu. No, sada se sve vratilo u normalu, a plaće su veće nego ikada. Nogometašima, naravno...

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobili smo i najplaćenijeg igrača na svijetu - Kyliana Mbappéa, koji je produžio ugovor s PSG-om nakon otvorenog koketiranja s Realom. Neki čak kažu da je prekršio obećanje. Šuška se da je u cijeloj priči igrač bio izložen i političkom pritisku, pod kojim je na koncu popustio. Možda su mu pod noge bacili kovčeg zlata. Najvjerojatnije - oboje.

Paris St Germain Press Conference

Kako god, njemački Bild složio je listu Top 10 najplaćenijih nogometaša svijeta. a na vrhu je Francuz s nevjerojatnih 1,6 milijuna eura. Ili, preračunato na godišnjoj bazi, više od 83 milijuna eura.

Prate ga suigrači Messi i Neymar, nakon čega slijedi petorka iz Premiershipa, od čega čak četvorica iz Manchestera. Listu zatvaraju Griezmann i Lewandowski kao najplaćeniji nogometaši La Lige i Bundeslige.

Top 10 najplaćenijih nogometaša svijeta (tjedno u eurima)

Najčitaniji članci