To je to što me zanima!

Ronaldov trener dobio otkaz! Cristiano ga nije obožavao...

Al-Nassr kiksao je u prošlom kolu saudijskog prvenstva i zaostaju tri boda za vodećom momčadi lige. Taj je remi skupo koštao Rudija Garciju, za kojeg španjolci tvrde da je već bivši...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (38) ostao je bez trenera, pišu španjolski mediji. Rudi Garcia dobio je otkaz u Al-Nassru nakon remija u prošlom kolu saudijskog prvenstva protiv Al-Feihe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo, koji je inače kapetan saudijskog kluba, navodno je bio nezadovoljan taktikama Garcije. Prema navodima iz Saudijske Arabije, Portugalac smatra da je Garcia kriv za loše rezultate Al-Nassra.

VIDEO: 'NE ŽELIŠ IGRATI' Pogledajte nervoznog Ronalda. Prosuo bodove pa bacio traku JAVLJA FABRIZIO ROMANO Da, i to je moguće. Al-Hilal nudi Messiju godišnje 400 milijuna €

Marca piše da je Garcia bio u sukobu s nekim igračima u svlačionici, a izgubio je vjeru uprave nakon remija koji je ugrozio šanse Al-Nassra za osvajanje titule saudijskog prvaka u prvoj sezoni s portugalskom superzvijezdom.

Izgubio prvenstvo za Al-Nassr?

Al-Nassr ima 53 osvojena boda nakon 23 kola, dok vodeći Al-Ittihad ima 56 bodova uz jednako odigranih utakmica. 

VIDEO: NIJE MU USPJELO Pogledajte kako je Ronaldo htio prevariti suca i imati hat-trick

- Rezultat je definitivno loš. Nismo sretni - pričao je Garcia nakon remija u prošloj utakmici, ali nije se nadao da bi uskoro mogao postati bivšim...

- Nisam zadovoljan s nastupom igrača. Tražio sam ih da igraju na istoj razini kao prošlu utakmicu koju smo pobijedili 5-0, ali to se nije dogodilo - dodao je Garcia.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Murterskomore 12.04.2023.

    Vaha vrime je

  • Svinjoslav 12.04.2023.

    Nego, jel itko od vas uzeo 24 sata Oranž?

  • ioiooik 12.04.2023.

    Gdje god Ronaldo dođe trener dobije otkaz. U zadnjih 5 godina: Allegri, Sarri, Pirlo, Solskjaer, Rangnick, Rudi Garcia i Santos u Portugalu. Ako računamo Ten Haga i Martineza u Portugalu + ovaj novi što se doći u Al Nassr, Ronaldo ima 10 različitih trenera u zadnjih 5 godina. Ten Hag je pametan čovjek. Na vrijeme je shvatio šta mu se sprema u slučaju loših rezultata pa je on dao otkaz Ronaldu 😂 Ovako ako i bude imao loše rezultate neće kriviti samo njega nego i igrače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare