Obavijesti

Sport

Komentari 13

Pogledajte kako je Ronaldo htio prevariti suca i imati hat-trick

Pogledajte kako je Ronaldo htio prevariti suca i imati hat-trick
3

Cristiano je nastavio rušiti rekorde u dresu portugalske reprezentacije, ima 122 gola u 198 nastupa i u lipnju bi mogao do okruglih 200 kao prvi čovjek u povijesti nogometa. Ipak, jedan potez ne ide mu na čast

VIDEO

Cristiano Ronaldo (38) i dalje nastavlja dominirati u dresu portugalske reprezentacije nakon odlaska u Saudijsku Arabiju. Novi izbornik Roberto Martinez pozvao ga je za početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a ovaj mu je odgovorio s četiri gola u dvije utakmice. Više ima samo Danac Rasmus Højlund (pet).

Pokretanje videa...

Cristiano Ronaldo 02:45

Protivnici, doduše, nisu bili iz vrha europskog nogometa. Nakon dva komada Lihtenštajnu u pobjedi 4-0, stradao je i Luksemburg na gostovanju. Bilo je 6-0, a Ronaldo je zabio prvi i četvrti gol u razmaku od svega 23 minute. Došao je tako do 11 golova u 11 utakmica protiv Luksemburga.

Golove Portugala pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Luxembourg v Portugal

Čovjek koji živi od golova pokušao je i do hat-tricka početkom drugog poluvremena, kad se bacio u šesnaesterac u duelu s domaćim stoperom Maximeom Chanotom. Nije tu bilo prekršaja, a rumunjski sudac Radu Marian Petrescu sve je vidio i dao mu žuti za simuliranje.

Ronaldovo simuliranje pogledajte OVDJE.

Kapetan Portugala izašao je u 65. minuti 198. nastupa za reprezentaciju. Ima 122 gola, više nego trojica igrača koji ga prate na vječnoj ljestvici zajedno! Jedan je zabio i Hrvatskoj, u prijateljskoj utakmici u Ženevi 2013. Ovako je to izgledalo prije nedjeljne utakmice:

"Dvije utakmice, dvije pobjede. Cilj ispunjen. Sretan sam što sam doprinio pozitivnom početku za našu reprezentaciju. Idemo dalje", napisao je napadač Al Nassra na društvenim mrežama.

Zaigra li u lipanjskom ciklusu protiv Bosne i Hercegovine i Islanda, postat će prvi nogometaš s 200 nastupa za neku reprezentaciju. Već je sad samostalno na vrhu preskočivši Kuvajćanina Badera Al-Mutawu koji je od 2003. do prošle godine skupio 196 nastupa. Luka Modrić sa 163 nastupa 20. je na vječnoj ljestvici.

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Luxembourg v Portugal
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu