To je to što me zanima!

Rošada u Sesvetama! Ivandija dao ostavku, Vori novi trener

Kako doznajemo Silvio Ivandija napustio je klupu zbog osobnih razloga. Vori je do sada bio sportski direktor, a sada će imati svoj treći trenerski posao u karijeri
Vidi originalni članak

Neočekivana vijest dolazi s istoka Zagreba. Silvio Ivandija više nije trener MRK Sesvete. Sesvećani su slavili u prvom europskom susretu s visokih 15 razlike i to je bila posljednja utakmica Silvija Ivandije na klupi. Kao odlazak s klupe navode se privatni razlozi, a nije poznato što je točno nagnalo Ivandiju na odlazak.

MOMČAD KOLA Dubrava se probudila, Rudari su dobro namučili Poreč u gostima! Grubišić se vratio u premijerku

Kako doznajemo, Ivandija će se danas na treningu oprostiti od igrača, a već je poznato i tko će ga naslijediti. Doznajemo kako će novi trener Sesveta biti Igor Vori. Legendarni pivot do sada je bio sportski direktor, a sada će sjesti na klupu Sesveta.

NOVI TRENER Šoštarić: Zagreb me iznenadio pozivom. Punit ćemo Arenu, naš grad priznaje samo pobjednike

Silvio Ivandija ući će u povijesne knjige Sesveta jer je momčad preuzeo od Davora Dominikovića prije četiri godine u vrlo teškoj poziciji. Izborio je ostanak u Premijer ligi, a onda napravio pravu renesansu. Prvi put u povijesti kluba izborio je Ligu za prvaka i plasman na završnicu kupa. Izborio je tri godine za redom plasman u Europu, a prošle godine došao do četvrtfinala EHF kupa. Ivandija je momčad vodio u 121 utakmici i upisao 76 pobjeda, deset puta je remizirao i 35 puta je poražen. 

Igor Vori će tako nakon igračke karijere imati svoj treći trenerski posao. Nakon što je kratko bio trener Zagreba, sjedio je na klupi njemačkog Grosswallstadta i juniorske reprezentacije. Sesvečani u četvrtak putuju u Azerbajdžan gdje igraju uzvrat 2. kola EHF kupa protiv KUR-a.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavivuk_1 17.10.2023.

    ....ajoj ,do sad su bili vriti,a tek sad su u dubokoj riti,pa on nezna napisat svoje ime da ne napravi 2 puta grešku....

Komentiraj...
Vidi sve komentare