To je to što me zanima!

Rožman: Nije dobro, ali mi smo radna momčad, bez treninga nam nikad ne ide kako treba...

Bolja je danas bila borbenost nego nogomet. Premalo vremena za trening pa je bilo više improvizacije nego igre. Nije dobro. Nisam zadovoljan, rekao je trener Rijeke Simon Rožman
Vidi originalni članak

Rijeka je s Istrom remizirala 1-1 u utakmici HNL-a u kojoj su sva tri boda mogla otići na obje strane. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Riječana Simon Rožman imao je opravdanje za to, ali nije zadovoljan:

- Bolja je danas bila borbenost nego nogomet. Premalo vremena za trening pa je bilo više improvizacije nego igre. Nije dobro. Nisam zadovoljan. Iz utakmice u utakmicu bez treninga ne ide nam kako treba jer smo radna momčad kojoj trening baš treba.

RIJEKA - ISTRA 1-1 Prvih 15 minuta uragan, a onda bonaca: VAR uzeo Istri drugi gol

Trener Istre Danijel Jumić bio je zadovoljan rezultatom:

- Nismo nezadovoljni bodom. Čestitam igračima na pristupu i pravoj sportskoj agresivnosti. U malo vremena su prihvatili sve nove ideje novog stožera.

Istra je u borbi za ostanak u 1. HNL:

- Nemamo vremena za alibije. Igra se svakih par dana. Nema razmišljanja nego odmah fokus na sljedeću utakmicu. Danas su dečki pokazali karakter i energiju, bilo smo ekipa s glavom i repom koja je zasluženo osvojila bod na Rujevici, bod koji nas puni samopouzdanjem - rekao je Jumić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Samarsa 14.02.2021.

    Simone odi ti u Deželu, skijališta su otvorena, pa treniraj skijanje, ostavi se nogometa. Što se "pojacanja" tiče no comment.

  • Ne molat! 14.02.2021.

    Rožmane....kriv si isto koliko i ovi klaunovi od igrača..sve vas treba potjerati!!! Ne treba Rijeka osvojiti ništa ali Rijeka nije zaslužila ovakvu blamažu i sramotu!! Pa postajemo gorii od Hajduka! Žao mi je što nas nisu susjedi naši pobijedili jer su zaslužili!!

  • universe 14.02.2021.

    Tko je sljedeći trener Rijeke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare