Obavijesti

Sport

Komentari 98

Prvih 15 minuta uragan, a onda bonaca: VAR uzeo Istri drugi gol

Prvih 15 minuta uragan, a onda bonaca: VAR uzeo Istri drugi gol

Rijeka i Istra remizirali su nakon što smo u prvih 15 minuta gledali pravi spektakl. Pala su dva gola, a drugi gol Istre uzeo je sudac nakon konzultacija s VAR sobom

Rijeka i Istra remizirali su 1-1 na Rujevici u nedjeljnoj utakmici HNL-a.

U samom startu utakmice gledali smo pravi spektakl, pa smo tako nakon sedam minuta utakmice već vidjeli dva gola. Prvo je u petoj minuti zabio Gržan za Istru nakon što je odlično iskoristio nepažnju dvaju braniča i pronašao prazan prostor, a već dvije minute kasnije bilo je 1-1. 

Tad je zabio Murić. Dobio je loptu na desnoj strani te je izgledalo kao da će ići u dribling, no on je opalio u sami dalji kut gola i prevario sve.

Nakon toga Istra je opet zabila gol, no poništio ga je sudac Kulušić nakon konzultacija s VAR sobom. Utvrđeno je da je u samoj izgradnji te akcije bilo igre rukom, iako se radilo o tome da je lopta napucana od strane igrača Rijeke u ruku igrača Istre s neposredne blizine od pola metra do metar...

Do kraja utakmice nije bilo golova, iako je na obje strane bilo prilika.

Istra je i dalje zadnja s 14 bodova, Rijeka je 4. s 31 bodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
21. kolo 1.HNL 15.00 sati , Stadion Rujevica, Rijeka
Rijeka
7' Murić
1 : 1
Istra 1961
5' Gržan
Sortiranje događaja
90+5'

KRAJ!

90'

Drmić je izašao pred gol, i pokušavao doći do bolje, bolje, bolje i još bolje pozicije iako je već bio u odličnoj. I onda od toga, kao i obično, na kraju ne ispadne ništa.

Igrat će se pet minuta nadoknade.

87'

Mudražija! Opalio je opasan volej s 20-ak metara, no otišlo je malo pored vrata... Rožman je nervozan, Rijeka je sve karte bacila u napad!

80'

Jao... Kakvu je šansu imao Blagojević! Munjeviti Gržan namjestio mu je udarac na 16 metara, a Blagojević je silovito opalio po golu, no nije bio dovoljno precizan...

73'

Iz tog kornera Rijeka je odigrala glavomet i naposljetku imala neugodan udarac na gol s tri metra. Pucao je, naravno, glavom, Kulenović, no udarac, iako u sam kut gola, bio je preslab i spor za Istrinog golmana.

Komentari 98