To je to što me zanima!

'Bralić nam je rekao: Ako ne želite doći doma ženama kiseli kao krastavci, razveslajte se'

Utrka je bila točno kako smo zamislili. Rumunje smo dobili svaki put kad su nas probali stići, pustili smo ih i onda udarili na 750 m da ne osjete krv. Zadnjih 200 bilo je odrađivanje posla, rekla su zlatna braća Sinković
Vidi originalni članak

Reći ću samo: "Tooooooooooooo", izderao se u mikrofon HRT-a Valent Sinković nekoliko trenutaka nakon što je s bratom Martinom drugi puta postao olimpijski pobjednik.

- Hrvatska! Olimp! Tooo! Uživajte, ljudi! - vikao je Martin, pa su obojica javno pozdravili supruge Antonelu i Manuelu, a Valent dobacio jednu i za sina:

- Karlo, imam najboljeg navijača!

- Ne znamo što pametno reći - probao je, neuspješno na prvu, sabrati misli Martin.

E, pa reći ćemo mi. Braća su pomela konkurenciju u finalnoj utrci, isto kao što su to napravila prije pet godina u Riju u dvojcu na pariće, sada su to napravila u dvojcu bez kormilara. Drugo zlato i treća olimpijska medalja uz srebro iz Londona u četvercu. Čudesno!

- Ispisali smo povijest, svi su nas ispitivali o tome i nismo htjeli puno razmišljati. Iako, ispisali smo povijest i prije pet godina s prvim zlatom, a sada se upisali u veslačke anale - rekao je Martin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najveći konkurenti ispali su, kako su i prognozirali, Rumunji koji su zaostali 1.29...

- Utrka je bila točno kako smo zamislili. Rumunje smo dobili svaki put kad su nas probali stići. Testirali su nas do krajnjih granica, malo su nas i iznenadili kada su krenuli i prije 1000 metara, pustili smo ih i onda udarili na 750 m da ne osjete krv. Zadnjih 200 bilo je odrađivanje posla, bilo je i valova, umora i nismo išli dizati tempo.

Što je sljedeće, možda u samce?

- Vidjet ćemo, prvo odmor. Rekao nam je trener Bralić da se moramo razveslati ako ne želimo kiseli kao krastavci doći doma ženama, ali mislim da ga nećemo poslušati - završila su presretna braća.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • arow 29.07.2021.

    Previse toga zasluzuju a premalo podrske imaju od strane drzave,medija

  • lakers32 29.07.2021.

    Kraljevi!!!

  • banalni kanjon 29.07.2021.

    To su sportaši! Ne preplaćeni manekeni koji se valjaju po travnjaku i naslikavaju po instagramu sa plastičnjačama ,lamborginijima and so on. Ovo su pravi ratnici,samuraji današnjeg doba, spartanc sportaši na koje se mladi moraju ugledat.Momci koji svaki dan melju na treninzima i uporno i dosljedno nižu sjajne uspjehe.I sve to samo za slavu,čast i ponos sebe i ovog napaćenog naroda kojem elite serviraju otvaranje jednog mosta kao najveći civilizacijski doseg 21 vikeka.Pih.A ova dva su svemirci.Koji faking most.. Svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare