Sport

Komentari 49

'Bralić nam je rekao: Ako ne želite doći doma ženama kiseli kao krastavci, razveslajte se'

'Bralić nam je rekao: Ako ne želite doći doma ženama kiseli kao krastavci, razveslajte se'

Utrka je bila točno kako smo zamislili. Rumunje smo dobili svaki put kad su nas probali stići, pustili smo ih i onda udarili na 750 m da ne osjete krv. Zadnjih 200 bilo je odrađivanje posla, rekla su zlatna braća Sinković

Reći ću samo: "Tooooooooooooo", izderao se u mikrofon HRT-a Valent Sinković nekoliko trenutaka nakon što je s bratom Martinom drugi puta postao olimpijski pobjednik.

- Hrvatska! Olimp! Tooo! Uživajte, ljudi! - vikao je Martin, pa su obojica javno pozdravili supruge Antonelu i Manuelu, a Valent dobacio jednu i za sina:

- Karlo, imam najboljeg navijača!

- Ne znamo što pametno reći - probao je, neuspješno na prvu, sabrati misli Martin.

E, pa reći ćemo mi. Braća su pomela konkurenciju u finalnoj utrci, isto kao što su to napravila prije pet godina u Riju u dvojcu na pariće, sada su to napravila u dvojcu bez kormilara. Drugo zlato i treća olimpijska medalja uz srebro iz Londona u četvercu. Čudesno!

Rowing - Men

- Ispisali smo povijest, svi su nas ispitivali o tome i nismo htjeli puno razmišljati. Iako, ispisali smo povijest i prije pet godina s prvim zlatom, a sada se upisali u veslačke anale - rekao je Martin.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najveći konkurenti ispali su, kako su i prognozirali, Rumunji koji su zaostali 1.29...

- Utrka je bila točno kako smo zamislili. Rumunje smo dobili svaki put kad su nas probali stići. Testirali su nas do krajnjih granica, malo su nas i iznenadili kada su krenuli i prije 1000 metara, pustili smo ih i onda udarili na 750 m da ne osjete krv. Zadnjih 200 bilo je odrađivanje posla, bilo je i valova, umora i nismo išli dizati tempo.

Rowing - Men Rowing - Men

Što je sljedeće, možda u samce?

- Vidjet ćemo, prvo odmor. Rekao nam je trener Bralić da se moramo razveslati ako ne želimo kiseli kao krastavci doći doma ženama, ali mislim da ga nećemo poslušati - završila su presretna braća.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci