To je to što me zanima!

Ružne scene s Višnjika: Igrač Zadra krvave glave završio je na parketu, mora na šivanje

Utakmica protiv Mege donijela nam je sve što očekujemo od jedne košarkaške. Brdo sjajnih poteza, neizvjesnost i dramu, ali nažalost i krv na parketu. Potekla je s glave Lovre Mazalina kojem je pukla arkada
Vidi originalni članak

Kroz ušicu igle Zadrani su se provukli pred krcatim Višnjikom i u dramatičnoj završnici srušili Megu (74-71) u 19. kolu ABA lige. Pobjedom su skočili na peto mjesto ljestvice s omjerom 11-8, a ni oni najstariji navijači zadarskog kluba ne sjećaju kada su ovako visoko obitavali.

Prethodnih godina su se u pravilu borili za opstanak, onaj u ligi, ali i financijski, no sve je preokrenuo Danijel Jusup koji je opet sjeo na klupu prošle sezone. Ne samo da je preporodio klub, s njima osvojio prvenstvo i igrao u doigravanju ABA lige, već je i Luku Božića pretvorio u MVP-a regionalne lige. S njim Zadrani pucaju visoko i s pravom se nadaju da mogu dogurati što dalje s ovakvom momčadi.

Utakmica protiv Mege donijela nam je sve što očekujemo od jedne košarkaške. Brdo sjajnih poteza, neizvjesnost i dramu, ali nažalost i krv na parketu. Potekla je s glave Lovre Mazalina kojem je pukla arkada. Pao je na parket nakon jednog udarca u glavu, a do njega su jurnuli liječnici Zadra koji su mu zaustavili krv i omotali mu glavu zavojem. No, bilo je to kratkoročno rješenje jer ga je nakon utakmice čekalo šivanje, što je potvrdio i sam trener Jusup.

Koliko će Zadar morati bez jednog od svojih najboljih igrača, još nije poznato, ali izgledalo je poprilično ružno. S bolnom grimasom na licu napustio je parket. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • SexyLolly21 07.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare