To je to što me zanima!

BBC: Pep s tom kapom izgleda kao provalnik iz 'Sam u kući'...

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola na utakmicu je došao s crnom vunenom kapom i crnom jaknom u kojoj izgledao poput Harryja, negativca u američkoj komediji "Sam u kući"
Vidi originalni članak

Božić bez Sam u kući gotovo je nezamisliv. Ako se u nešto možete okladiti, to je da će u Božićno vrijeme gotovo sigurno na televiziji biti prikazan Sam u kući, sjajna obiteljska komedija u kojoj Joe Pesci i Daniel Stern, odnosno Harry Lyme i Marv Merchants, provaljuju u kuću Macualaya Culkina, odnosno malog Kevina McCalistera. 

Naime, oni koji nisu gledali, a takvih je vjerojatno malo, podsjetit ćemo radnju filma u kojem Kevina zaboravljaju roditelji. Odlaze u Pariz, a Kevin ostaje sam u kući. I tu na scenu stupaju "Wet Bandits", mokri banditi koji naprave plan kako provaliti u kuću.

U trenutku kad je Dinamo poveo golom Danija Olma, kamera je u krupnom planu prikazala Pepa Guardiolu, kojem se u tom trenutku vunena crna kapa nakrivila, a lice mu je bilo smrtno ozbiljno, kao Harryju Lymeu kad mu je Kevin zapalio kapu plamenikom. Naravno, engleski mediji, odmah su to povezali s Guardiolom - Pep izgleda kao Harry, provalnik iz Sam u kući, napisali su na BBC-u.

U sjajnom filmu Chrisa Columbusa iz 1990. Harry iliti Joe Pesci cijeli film nosi crnu vunenu kapu, gotovo istu kao Guardiola, no u jednom trenutku mu je Kevin zapali, zajedno s dijelom tjemena.

Ne znamo je li do Pepa u poluvremenu došla ta opaska, no čim je počelo drugo poluvrijeme trener Cityja je skinuo vunenu kapu. Ako ćete se složiti, doista postoji određena sličnost između kultnog Harryja i Pepa. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11.12.2019.

    Naocale,hitno

  • dopizdilomi 11.12.2019.

    Kakva sličnost, potpuno su identični, kao Nigerijac, crnac, dva metra sa 100 kila i Kinez s kosim oćima, metar i pol sa 45 kila, ma kao braća jednojajčani blizanci.

  • Martin Krpan 11.12.2019.

    Pa “provalio” vama sa omladincima 4 komade! Prolječe Dinama, kao što se očekivalo HNL!

Komentiraj...
Vidi sve komentare