Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

BBC: Pep s tom kapom izgleda kao provalnik iz 'Sam u kući'...

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola na utakmicu je došao s crnom vunenom kapom i crnom jaknom u kojoj izgledao poput Harryja, negativca u američkoj komediji "Sam u kući"

Foto: YouTube, Reuters/PIXSELL
9 komentara

Božić bez Sam u kući gotovo je nezamisliv. Ako se u nešto možete okladiti, to je da će u Božićno vrijeme gotovo sigurno na televiziji biti prikazan Sam u kući, sjajna obiteljska komedija u kojoj Joe Pesci i Daniel Stern, odnosno Harry Lyme i Marv Merchants, provaljuju u kuću Macualaya Culkina, odnosno malog Kevina McCalistera. 

Champions League - Group C - GNK Dinamo Zagreb v Manchester City | Autor: Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Matthew Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Naime, oni koji nisu gledali, a takvih je vjerojatno malo, podsjetit ćemo radnju filma u kojem Kevina zaboravljaju roditelji. Odlaze u Pariz, a Kevin ostaje sam u kući. I tu na scenu stupaju "Wet Bandits", mokri banditi koji naprave plan kako provaliti u kuću.

U trenutku kad je Dinamo poveo golom Danija Olma, kamera je u krupnom planu prikazala Pepa Guardiolu, kojem se u tom trenutku vunena crna kapa nakrivila, a lice mu je bilo smrtno ozbiljno, kao Harryju Lymeu kad mu je Kevin zapalio kapu plamenikom. Naravno, engleski mediji, odmah su to povezali s Guardiolom - Pep izgleda kao Harry, provalnik iz Sam u kući, napisali su na BBC-u.

Foto: YouTube, Reuters/PIXSELL

U sjajnom filmu Chrisa Columbusa iz 1990. Harry iliti Joe Pesci cijeli film nosi crnu vunenu kapu, gotovo istu kao Guardiola, no u jednom trenutku mu je Kevin zapali, zajedno s dijelom tjemena.

Ne znamo je li do Pepa u poluvremenu došla ta opaska, no čim je počelo drugo poluvrijeme trener Cityja je skinuo vunenu kapu. Ako ćete se složiti, doista postoji određena sličnost između kultnog Harryja i Pepa. 

Naši partneri pišu
Message