To je to što me zanima!

SAD nabavio najviše karata za SP, a uopće ih nema u Rusiji...

Fanovi najvažnije sporedne stvari na svijetu dočekali su i taj dan. Počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a na tribinama će, uz domaćine Ruse, najviše mjesta zauzeti - Amerikanci...
Vidi originalni članak

Reprezentacija SAD-a podbacila je u CONCACAF kvalifikacijama i nije se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Ipak, to nije spriječilo njihove navijače da uživaju u potezima najboljih nogometaša današnjice. 

Prema podacima organizatora, Amerikanci su kupili najviše inozemnih ulaznica (88,825), čak više i od Brazila (72,512). Iza njih su Njemačka i Meksiko. Na osmom mjestu su Kinezi, čija reprezentacije također nema u Rusiji.

Najviše karata ukupno su, naravno, kupili Rusi - čak 871,797, a u petak u prodaju ide još sto tisuća ulaznica.

SAD se prvi put nakon 32 godine nije plasirao na Mundijal. Najveći uspjeh postigli su davne 1930. u Urugvaju kada su bili brončani, a još su 2002. u Japanu došli do četvrtfinala. Zajedno s Kanadom i Meksikom, bit će domaćini za osam godina.

PROJEKT 'UNITED' Mundijal 2026. u Sj. Americi: Tri zemlje organizirat će SP

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 14.06.2018.

    SAD ima dobru reprezentaciju. Ja mislim da su oni bojkotirali ovo svjetsko prvenstvo, ali da se vidi kao da nisu uspjeli proći kvalifikacije. A ljubitelje sporta, pa i nogometa imaju u cijeloj zemlji. Tako da ne čudi dolazak velikog broja navijača.

  • shell dexos2 GM 14.06.2018.

    sve su to agenti

  • LukaPavic 14.06.2018.

    A jel vam palo na pamet da u americi žive milijuni njemaca,engleza,hrvata,rusa,Srba,Španjolaca,portugalaca,Francuza(pa na samom sjever SAD-a na granici s Kanadom,francuski jezik je službeni uz engleski)meksikanaca,Argentinac......

Komentiraj...
Vidi sve komentare