To je to što me zanima!

'Sad sam kompletniji nego kad sam bio u Barci. Više uživam'

Ova utakmica nema nikakve veze s tom prvenstvenom. Uostalom, različita je bila i ona prva u Kupu. Želimo se plasirati u najljepšu utakmicu koja se može igrati u Španjolskoj, najavio je uzvrat Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić i njegova Sevilla večeras u 21 sati gostuju kod Barcelone na Camp Nou u sklopu uzvratne utakmice polufinala španjolskog Kupa kralja.

Prva utakmica, odigrana prije više od tri tjedna, otišla je na stranu andaluzijske momčadi 2-0, a bivši hrvatski reprezentativac u toj je utakmici rutinski matirao svojeg velikog prijatelja Ter Stegena.

ETO JE NA 2. MJESTU Barcelona se revanširala Sevilli

Sevilla i Barcelona u međuvremenu su se susreli i u prvenstvu, a tamo se katalonska momčad revanširala istim rezultatom.

- Ova utakmica nema nikakve veze s tom prvenstvenom. Uostalom, različita je bila i ona prva u Kupu. Želimo se plasirati u najljepšu utakmicu koja se može igrati u Španjolskoj. Za Barcelonu je finale Kupa kralja obaveza, a mi želimo uživati i boriti se da bismo igrali finale natjecanja u svom gradu - najavio je Rakitić uzvratnu utakmicu.

POLUFINALE KUPA KRALJA VIDEO Rakitić je bacio Barcu na koljena! Zabio joj je bombu pa gospodski nije htio slaviti gol

Podsjetimo, Raketa se u Sevillu vratio nakon šest godina igranja za 'Blaugranu' gdje je osvojio sve što je mogao na klupskoj razini.

- Sada sam kompletniji igrač. Više uživam u nogometu nego prije, više cijenim svaki trenutak i svaki je detalj važniji. U Barceloni sam šest godina igrao na određen način i svjestan sam da ovdje moram bolje igrati. Ali ono što momčad radi, to je ludo - zaključio je.

Andalužani su trenutačno četvrtoplasirana momčad La Lige sa 48 bodova. Za vodećim Atleticom zaostaju 10, a za Barcelonom i Realom pet bodova, uz utakmicu manje.

A u igri su još uvijek i u Europi, barem do sljedećeg utorka kada igraju uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda. Utakmicu kod kuće izgubili su 3-2.

SEVILLA - DORTMUND 2-3 Haaland i društvo dobili Sevillu, Raketu su zamijenili na odmoru

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • VexB 03.03.2021.

    Raketa ne kakaj, svi imamo oči i vidimo da više nisi za ozbiljan hakl

  • svinjo 03.03.2021.

    Bitno da je ženica sretna zbog nje si i prešao.

  • 03.03.2021.

    Dobro je rekao onaj komentator sa espn ja neznam šta taj rakitic radi u sevilji potpuno je nevidljiv na terenu ok zabio je gol u kupu ali inace nevidljiv u segmentima za koje je doveden

Komentiraj...
Vidi sve komentare