To je to što me zanima!

Šampanjac im je došao glave: Vaha ih izbacio iz svlačionice!

Naručili su nekoliko boca šampanjca. Bili su na Jarunu do četiri ujutro, rekao nam je posjetitelj noćnog kluba Gallery. Vaha je 'četvorki' zabranio da uđu u svlačionicu
Vidi originalni članak

Imate izlazak do 23 sata, rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić igračima nakon pobjede protiv Hrvatskog Dragovoljca.

I dok je većina otišla kućama, Sammir, Calello, Ibanez i Cufre sa zaručnicama i suprugama izašli su u klub Gallery na Jarunu. Bio im je osiguran stol u VIP prostorijama.

- Naručili su nekoliko boca šampanjca, izbrojao sam pet. Bila je boca viskija Jack Daniel’s te jedna votka. Naravno, i puno sokova. Nisu stvarali nikakve probleme, sa suprugama i zaručnicama sjedili su do četiri ujutro i potom otišli - ispričao je posjetitelj kluba, koji je sjedio blizu Dinamovih igrača.

Došavši u ponedjeljak na trening, dočekala su ih zaključana vrata! Vaha im je, saznavši za izlazak, zabranio da uđu u svlačionicu i proslijedio ih izvršnom dopredsjedniku Zdravku Mamiću.

- Mogu to potvrditi, nekolicina igrača je prekršila disciplinski pravilinik kluba. Sve kazne i disciplinske mjere u rukama su Halilhožića - rekao je glasnogovornik kluba Tomislav Marčinko.

Vaha im je svoju kaznu izrekao odmah: Neće konkurirati za kup utakmicu protiv Osijeka. Očekivano. Sada slijedi ona druga kazna, Mamićeva, puno teža. Govori se o stotinjak tisuća kuna po ‘glavi’...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • RobertPetran 23.11.2010.

    gamad novinarska oće sve razjebat ima MAMIĆ pravo kad im jebe majku

  • Green Hills 23.11.2010.

    Budimo precizni. Dinama žele raz....isključivo njegovi "najžešći"navijači tj.oni iz kina Mosor. Godinama po Europi (Prag, Austrija, Stuttgart, Bologna...) divljaju pa da Dinamo bude isključen iz Europe. To što je netko primjetio da njih četvorica si nekaj popijeju to je najmanji problem...jer budimo realni Vaha želi puno ali ne razumije da je Diname malo daleko od PSG i Nantesa. To je klub koji stvara i prodaje pa ak nekoga dobiju u Europi to je samo plus za novu monografiju.

  • lisabon 23.11.2010.

    Kao prvo imali su izlaz do 1 iza ponoci.Kao drugo,pa jel neki bed ostati dulje?OK,je,ali i to su ljudi i neznam zasto sada svi pisu da je to rasulo u klubu?To bi svi htijeli,ali eto nije.Platiti ce ,i lova ce u dobrotvorne svrhe(kao i do sada).Medjutim to nitko ne pise.Zasto?Zato jer bi htijeli da razj...u Dinamo.Ali to nikako da se dogodi.A ove spike o novcima od poreznih obveznika su isfurane.Dinamo nije dobio 1,5 godinu ni kune od poreznih obveznika.Dakle i to je neistina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare