Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
36 komentara

Šampanjac im je došao glave: Vaha ih izbacio iz svlačionice!

Naručili su nekoliko boca šampanjca. Bili su na Jarunu do četiri ujutro, rekao nam je posjetitelj noćnog kluba Gallery. Vaha je 'četvorki' zabranio da uđu u svlačionicu

24sata
Foto: 24sata
36 komentara

Imate izlazak do 23 sata, rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić igračima nakon pobjede protiv Hrvatskog Dragovoljca.

I dok je većina otišla kućama, Sammir, Calello, Ibanez i Cufre sa zaručnicama i suprugama izašli su u klub Gallery na Jarunu. Bio im je osiguran stol u VIP prostorijama.

- Naručili su nekoliko boca šampanjca, izbrojao sam pet. Bila je boca viskija Jack Daniel’s te jedna votka. Naravno, i puno sokova. Nisu stvarali nikakve probleme, sa suprugama i zaručnicama sjedili su do četiri ujutro i potom otišli - ispričao je posjetitelj kluba, koji je sjedio blizu Dinamovih igrača.

Došavši u ponedjeljak na trening, dočekala su ih zaključana vrata! Vaha im je, saznavši za izlazak, zabranio da uđu u svlačionicu i proslijedio ih izvršnom dopredsjedniku Zdravku Mamiću.

- Mogu to potvrditi, nekolicina igrača je prekršila disciplinski pravilinik kluba. Sve kazne i disciplinske mjere u rukama su Halilhožića - rekao je glasnogovornik kluba Tomislav Marčinko.

Vaha im je svoju kaznu izrekao odmah: Neće konkurirati za kup utakmicu protiv Osijeka. Očekivano. Sada slijedi ona druga kazna, Mamićeva, puno teža. Govori se o stotinjak tisuća kuna po ‘glavi’...

Naši partneri pišu
Message