To je to što me zanima!

Šarić i Oklahoma na korak do doigravanja, preokret Bullsa

Hrvatski reprezentativac Dario Šarić proveo je malo više od deset minuta na parketu u važnoj pobjedi Oklahome, koja je s trijumfom protiv Pelicansa udaljena jednu pobjedu od doigravanja
Vidi originalni članak

Oklahoma City Thunder na korak je do mjesta u doigravanju zapadne konferencije NBA lige nakon pobjede 123-118 u play-in turniru protiv New Orleans Pelicansa, a hrvatski reprezentativac Dario Šarić (29) igrao je malo više od 10 minuta.

Šarić je utakmicu završio s četiri koša, tri skoka i jednom blokadom. Imao je skromnu ulogu na terenu, a najviše se u pobjedi istaknuo sjajni Shai Gilgeous-Alexander s 32 koša (šut 11-22), pet skokova i tri ukradene lopte. Josh Giddey odigrao je možda i utakmicu karijere s 31 košem (šut 11-22), devet skokova i 10 asistencija.

PRIČA IVANA PRUGA Hrvat u Tennesseeju: Cijela je škola zbog mene kupila zastave Lijepe Naše i s njima navijala

U redovima poraženih Pelicansa najbolji je bio Brandon Ingram s 30 koševa ( šut 10-19), šest skokova i sedam asistencija.

NOVI SVJETSKI REKORD Najskuplje tenisice: 2 milijuna eura dao za potpisane Jordanke BORBA ZA DOIGRAVANJE Lakersi preživjeli protiv gladnih 'vukova', Hawksi bolji od Heata

Oklahoma za doigravanje mora još pobijediti Minesottu Timberwolvese, koji su u srijedu izgubili u prvoj utakmici play-in turnira protiv LA Lakersa.

Preokret Bullsa

Chicago Bullsi preokrenuli su deficit od čak 19 razlike u pobjedi protiv Toronto Raptorsa 109-105. Najbolji je bio Zach LaVine s čak 39 koševa u pobjedi, DeMar DeRozan imao je 23 koša protiv bivše momčadi, a Nikola Vučević imao je 14 koševa i 13 skokova.

Kod Raptorsa najbolji su bili bek Fred VanVleet s 26 koševa i 12 skokova i Pascal Siakam s 32 koša. Bullsi će za preostalo mjesto u doigravanju igrati protiv Miami Heata, koji je bio lošiji od Atlanta Hawksa u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ZUKIZUKIZUKI 14.04.2023.

    Šiši bitan za ekipu k'o semafor u gta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare