To je to što me zanima!

Šarić obavio magnet: Ozlijedio križne i kolateralne ligamente

Trebao je dobiti veću minutažu hrvatski košarkaš Dario Šarić (27) u prvoj utakmici finala NBA lige, no došlo je do teške ozljede. Stigli su rezultati s magnetske rezonance koji nisu ohrabrujući
Vidi originalni članak

Danas je Dario Šarić obavio pregled magnetskom rezonancom na kojoj je utvrđena ozljeda križnih ligamenata desnog koljena i istegnuće kolateralnog ligamenta. Liječnici sumnjaju da su ligamenti pukli, no više o samoj ozljedi znat će se tek nakon drugog pregleda koji će uslijediti sutra ili prekosutra, potvrdio nam je Šarićev otac Predrag koji i sam čeka nove informacije te se nada boljim vijestima.

KAKAV PEH VIDEO Šarić se ozlijedio u finalu! Phoenix je poveo protiv Bucksa

Dario je osjetio bol u koljenu, ali ne toliko jaku da bi bilo sigurno kako su ligamenti pukli. I zbog toga ostaje nada da se ipak ne radi o najtežem ishodu. Podsjetimo, njegovi Phoenix Sunsi pobijedili su u prvoj utakmici NBA finala protiv Milwaukee Bucksa 118-105 na svom parketu,a Darijeva ozljeda dogodila se dvije minute prije kraja prve četvrtine. 

Dvije minute prije isteka prve četvrtine Šibenčanin je ozlijedio desno koljeno u borbi za loptu. Odmah je šepao i morao napustiti teren. Trebao je dobiti veću minutažu, ali ovaj se put ispriječila ozljeda. Sad slijede nove pretrage i nada kako se ipak ne radi o težoj ozljedi te da će se Dario uspjeti što prije vratiti na teren.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova je sezona za njega završena, ali postoji nada da će ipak postati treći hrvatski košarkaš s NBA prstenom.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • FokuMe 08.07.2021.

    Steta nece na olimpijske

  • Grgasaurus 08.07.2021.

    Kome će faliti? Mi na olimpijadu ne idemo

  • gocgrof 33 07.07.2021.

    Vidi se da ne pratite NBA ligu. Šarić ima još dvije godine ugovora i to vrlo dobrog. Isto tako u prvoj polovini sezone je bio kandidat za najboljeg šestog igrača i imao najbolji +/- omjer u cijeloj ligi. Igra u vjerojatnom prvaku prvu zamjenu centru koji je jedan od 5 najboljih u ligi, a vi spominjete Europu!??

Komentiraj...
Vidi sve komentare