Sport

Komentari 15

Šarić obavio magnet: Ozlijedio križne i kolateralne ligamente

Šarić obavio magnet: Ozlijedio križne i kolateralne ligamente

Trebao je dobiti veću minutažu hrvatski košarkaš Dario Šarić (27) u prvoj utakmici finala NBA lige, no došlo je do teške ozljede. Stigli su rezultati s magnetske rezonance koji nisu ohrabrujući

Danas je Dario Šarić obavio pregled magnetskom rezonancom na kojoj je utvrđena ozljeda križnih ligamenata desnog koljena i istegnuće kolateralnog ligamenta. Liječnici sumnjaju da su ligamenti pukli, no više o samoj ozljedi znat će se tek nakon drugog pregleda koji će uslijediti sutra ili prekosutra, potvrdio nam je Šarićev otac Predrag koji i sam čeka nove informacije te se nada boljim vijestima.

Dario je osjetio bol u koljenu, ali ne toliko jaku da bi bilo sigurno kako su ligamenti pukli. I zbog toga ostaje nada da se ipak ne radi o najtežem ishodu. Podsjetimo, njegovi Phoenix Sunsi pobijedili su u prvoj utakmici NBA finala protiv Milwaukee Bucksa 118-105 na svom parketu,a Darijeva ozljeda dogodila se dvije minute prije kraja prve četvrtine. 

Dvije minute prije isteka prve četvrtine Šibenčanin je ozlijedio desno koljeno u borbi za loptu. Odmah je šepao i morao napustiti teren. Trebao je dobiti veću minutažu, ali ovaj se put ispriječila ozljeda. Sad slijede nove pretrage i nada kako se ipak ne radi o težoj ozljedi te da će se Dario uspjeti što prije vratiti na teren.

Ova je sezona za njega završena, ali postoji nada da će ipak postati treći hrvatski košarkaš s NBA prstenom.

Najčitaniji članci