To je to što me zanima!

Čeferin potvrdio: Tko bude igrao Superligu, neće moći za repku!

Superliga pljuje u lice svima onima koji vole nogomet. Nećemo im ga dati, njima je samo novac na prvom mjestu, rekao je predsjednik Uefe i potvrdio kazne za nogometaše koji budu sudjelovali u istoj
Vidi originalni članak

Nogometaši povezani sa Superligom neće moći igrati za svoje reprezentacije. Bit će im zabranjeno igrati na EP-u i SP-u! Ujedinjeni smo u borbi protiv ovog besmisla od projekta.

NEĆE NI PSG Danke, nein! Bayern i Borussia odbili pozivnicu iz Superlige

Rekao je to Uefin predsjednik Aleksander Čeferin nakon zasjedanja Uefina izvršnog odbora u Montreauxu i potvrdio najave krovne europske nogometne organizacije i drastičnim kaznama za nogometaše u klubovima koji će nastupati u novom natjecanju bogatih i velikih. 

Nije, doduše, precizirao na kojem to Euru i SP-u ne bi igrali nogometaši iz klubova koji će nastupati u Superligi, a Hrvatska u dosad poznatih 12 klubova ima sedam reprezentativaca; Luku Modrića, Ivana Perišića, Marcela Brozovića, Antu Rebića, Šimu Vrsaljka, Ivu Grbića i Matea Kovačića.

UEFA NAJAVILA KAZNE Ako Modrić, Rebić, Brozović i Perišić zaigraju u Superligi, više neće moći igrati za Hrvatsku?!

Superliga pljuje u lice svima onima koji vole nogomet. Nećemo im ga dati, njima je samo novac na prvom mjestu - dodao je predsjednik Uefe.

Ispala je to glavna tema na sjednici, a trebale su to biti "samo" novi sustav Lige prvaka, gradovi-domaćini Eura, dok u nedjelju navečer Uefu je potresla vijest da su nogometni velikani pokrenuli svoju Superligu. Njih 12, Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United te talijanski Juventus, Milan i Inter. Njima će se priključiti još osam klubova.

KOMENTAR Dinamo i Hajduk nikad više na Real i Barcu?! Smrt nogometa mogu spriječiti samo navijači NIJE IM BAŠ 'SJELA' Navijači se zgrozili nad novim natjecanjem, Carragher ispalio: Liverpoole, postao si sramota!

- Hvala cijeloj nogometnoj obitelji osim tih 12 klubova. Hvala i nacionalnim vladama. Ova nam ideja pljuje u lice, ne smijemo tim ljudima dati nogomet koji volimo. Moramo učiniti sve što možemo, sve što je u našoj moći za to da Superliga nikada ne urodi plodom - kazao je Čeferin kojeg je izdao njegov bliski suradnik Andrea Agnelli, čelnik Juventusa.

- Nisam nikad vidio nešto ovakvo. Nazvao me Ed Woodward i rekao mi da mu se sviđa ideja nove Lige prvaka. A već je tada potpisao i imao dogovor o ovom drugom. Agnelli je najveće razočaranje.

Idi na 24sata

Komentari 241

  • Chipawa 20.04.2021.

    Oni igraju sami za sebe! Publika, navijaci, rezultat, kompeticija, nacionalni dres vise ih ne zanima. Trebali bi i mi kao ne A - STRANA odgovoriti ne zainteresiranoscu, pa neka igraju kad hoce i dokle god hoce.

  • Dianysi 20.04.2021.

    Eto, vi radite pro bono, sve gratis

  • Ivan Spahić 20.04.2021.

    To ti je to,kad Janez dođe na vlast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare