To je to što me zanima!

Savage na Hrgovića već idućeg ljeta?! 'Vuco će mi pjevati uživo'

Ovaj meč posvećujem jednom, jedinom, neponovljivom, Vuci! Vuco, kralju! I svom fan klubu u Kaštelima. Kad se vratim, radimo kaos, rekao je entuzijastični Savage dan nakon borbe
Vidi originalni članak

Alen 'The Savage' Babić u trećoj je rundi nokautirao Toma Littlea u subotu navečer, a slavni promotor Eddie Hearn nahvalio je hrvatskog boksača.

STRAŠAN PREKID BABIĆA Bombarder 'Savage' srušio je i Littlea! Pobijedio u trećoj rundi

- Neki ljudi, čak i sami borci, prigovaraju oko toga zašto na priredbe stalno stavljam Babića. Govore da nije toliko dobar, da je prosječan... E reći ću vam zašto - jer je je*eno zabavan za gledanje. On uđe u ring i nokautira svog protivnika, a to je ono što ljudi žele vidjeti. Morate napraviti nekakvu buku, pokazati svoju osobnost, ali i u ringu zabaviti ljude da bi se sve to brojalo. U svakoj svojoj borbi on od prvog zvona pa sve do kraja ne staje s pokušajima da nokautira suparnika. Možda to ne izgleda uvijek lijepo, ali je zato uvijek zabavno - rekao je Hearn pa potvrdio kako Babića čeka nova borba 30. siječnja.

SLOMIO LITTLEA Babić navijačima: Sve sam vam dao, riskirao sve za vašu zabavu

Babić je nakon borbe, kao i obično, prozvao svog velikog teškaškog rivala Filipa Hrgovića

'Babić će se boriti protiv bilo koga, poredajte ih'

- Čuo sam da se Hrgović kladio protiv mene, tako mi je drago da je izgubio novac. On je moj sugrađanin, Hrvat, živimo na dva kilometra i on se kladi na Littlea što samo pokazuje da ne zna k.... o boksu, on ne zna povijest boksa, on je samo dobar tehničar. A ako će ići sa mnom u ring, to mu neće biti dovoljno, to je samo 40% u ringu, a kad ja uđem u ring - stavljam svoj život na kocku za fanove, a on to neće napraviti, on je sebičan. Kad se navijači vrate, želim ga - rekao je Babić, a Hearn je potom rekao kako bismo mogli i dočekati taj dvoboj!

BABIĆ NAKON BORBE 'Hrga se kladio protiv mene, ne zna k... o boksu. Nek je izgubio'

- Babić će nastaviti raditi ono što uvijek radi. Borit će se protiv bilo koga. Samo ih poredajte... Tko zna, možda nas to dovede do velike borbe s Hrgovićem. Idućeg ljeta u Hrvatskoj, kada se navijači vrate na tribine... A do tada? Recite mi tko se želi boriti s Babićem i on će tu borbu prihvatiti - zaključio je Hearn.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Babićem

Zahvalio se Vuci

- Ovaj meč posvećujem jednom, jedinom, neponovljivom, Vuci! Vuco, kralju! I svom fan klubu u Kaštelima. Kad se vratim, radimo kaos! Sljedeći meč kad budem imao u Hrvatskoj, ulaznu pjesmu izvodi Vuco! Gorit će sve - rekao je Babić na svom Instagram profilu nakon borbe.

POGLEDAJTE VIDEO: Babić o Vuci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 23.11.2020.

    Pfff 

  • Žuja__1 23.11.2020.

    naziv pjesme - Laugreano

  • bobiii 23.11.2020.

    Na ljestvici boxreca Babić je skočio na 45.mjesto i prestigao Milasa na 50.om mjestu.Hrga je 23. Imamo 3 teškaša u Top 50 na svijetu,sva trojica neporaženi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare