To je to što me zanima!

Saznao da ne ide na Euro preko poruke - za vrijeme intervjua!

Čovjek živi za taj događaj i nada se da će otići na prvenstvo, a onda dobije običnu poruku, prokomentirao je potez nizozemskog izbornika bivši reprezentativac Theo Janssen
Vidi originalni članak

Izbornik nizozemske nogometne reprezentacije Frank de Boer objavio je popis od 26 igrača na koje će računati na Euru. Među njima se ipak nije našlo mjesta za napadača Anwara El Ghazija.

- U ovom trenutku te ne mogu povesti na Euro - stigla je De Boerova poruka na mobitel napadača Aston Ville usred intervjua s bivšim nizozemskim reprezentativcem Theom Janssenom koji je prokomentirao takav potez nizozemskog izbornika:

- Bizarno... Nazovite čovjeka jer je to jako važno za njega. Živi za taj događaj i nada se da će otići na prvenstvo, a onda dobije običnu poruku. Takav razgovor ne traje dugo, sve što je De Boer trebao je da mu telefonski objasni što se dogodilo i da mu ponudi priliku odgovoriti na sva eventualna pitanja.

UDARAC ZA NIZOZEMSKU Van Dijk neće igrati na Euru

El Ghazi je ove sezone zabio 10 golova u 28 nastupa u Premiershipu i mnogi su vjerovali kako će upravo on biti jedan od putnika na Euro, no ipak ništa od toga. El Ghazi će tako, barem zasad, ostati na dva nastupa za reprezentaciju, oba iz kvalifikacija za Euro 2016. koje Nizozemska nije uspjela izboriti.

- Ovo je popis 26 nogometaša na koje računam za Europsko prvenstvo. Što bi bilo da sam imao mogućnost pozvati 27 igrača? Mislim da bi El Ghazi bio na popisu - rekao je De Boer na konferenciji za novinare i utrljao sol na ranu napadaču Aston Ville.

NASLIJEDIO KOEMANA 'Najgori trener u povijesti' sada je postao izbornik Nizozemske

Nizozemska otvara Euro s Ukrajinom 13. lipnja, a u skupini su još s Austrijom te Sjevernom Makedonijom. 'Oranje' će sve utakmice grupne faze odigrati u Amsterdamu.

Bit će to prvo veliko natjecanje za nizozemsku reprezentaciju od 2014. kada su se okitili brončanom medaljom na SP-u u Brazilu da bi potom propustili Euro u Francuskoj te SP u Rusiji.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Busi 28.05.2021.

    Otkad egipat igra na euru?

  • 28.05.2021.

    Stvarno bi razina komunikacije prilikom pozivanja igrača u reprezentaciju ili javljanja bilo kakvih ovako bitnih vijesti trebala biti na visokoj i profesionalnoj razini. Pa ovo je uoči samog Eura, baš bezveze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare