To je to što me zanima!

Šef Akademije 'bilih' zaplakao nakon uspjeha juniora u Europi: Netko mi je stavio luka u oči

Splićani imaju mjesec dana do nove velike europske utakmice koja ih čeka u Švicarskoj protiv još jednog velikana, talijanskog Milana. A Boro Primorac ističe da idu korak po korak
Vidi originalni članak

Ovo smo ostvarili prvi put u povijesti kluba, ovo je povijesno. Mogu samo čestitati dečkima, stožeru, skautima, cijelom klubu. Ovo će dinamizirati cijeli klub, da idemo naprijed, da napravimo od Hajduka veliki klub, kao što i jest. Mi moramo stalno biti u Europi, započeo je šef Hajdukove škole Boro Primorac (68) nakon što su juniori 'bilih' ušli u polufinale Lige prvaka mladih boljim izvođenjem jedanaesteraca u gostima kod Borussije Dortmund (9-8, 1-1)

PROMJENA LOKACIJE? Navijačka invazija na final four? Stadion ima tek 860 sjedalica

Bila je to nova velika utakmica mladih nogometaša Hajduka, s tribina ih je u Njemačkoj bodrilo pet tisuća navijača, a oni su pokazali dalmatinski dišpet i hrabrost te slavili na Signal Iduna Parku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Penali su uvijek penali, drago je što smo prošli, ali čestitam dečkima na cijeloj utakmici. Pobijedili smo veliku Borussiju. Ovo je jedna od najboljih juniorskih ekipa koju sam vidio. Drago mi je zbog navijača. Uvijek nam treba ovakva podrška. Zadovoljan sam zbog Torcide i Dalmacije. Ne mogu opisati koliko sam sretan - rekao je Primorac kojem su na oči navrle suze, a on se simpatično pokušao 'izvući': 

- Nisu me ponijele emocije, netko mi je stavio luka u oči - rekao je, a video možete pogledati OVDJE.

'Sljedeća utakmica je najvažnija'

Sad mladi Splićani imaju mjesec dana do novih velikih europskih utakmica, a polufinale je na rasporedu 18. travnja protiv Milana u švicarskom Nyonu. 

A SAD - FINAL FOUR Budimir: Vratili smo Hajduk na europsku kartu, a penale uopće nismo trenirali uoči utakmice!

- Ima još do Milana, igramo protiv Dinama i Lokomotive. Prvenstvo je jako važno. Do Milana je još mjesec dana. Živimo od tjedna do tjedna. Najvažnija je sljedeća utakmica. Sad uživamo, a onda krećemo raditi - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • gowron 16.03.2023.

    Tom Hanks u najgorim danima

  • AnarhosindikaIist 16.03.2023.

    Čestitke od srca hajdukovim klincima i voditelju Bori Primorcu na ovom fantastičnom uspjehu. Mislim da je i hajdukovcima jasno da se stvari u vrhunskom nogometu ne odvijaju jednostavno, linearno. Dakle, ovi isti klinci nisu budući Hajduk koji će pobijediti buduću Borusiju u ligi prvaka. Tko će od njih uopće doći do statusa standardnog prvotimca? Omjer je sličan kao... koliko studenata iz generacije nakon diplome ostane raditi na faksu? Oni najuporniji i najtalentiraniji, vjerojatnije će završiti u nekom klubu poput Borusije. Tako to ide.

  • ghdbt7 16.03.2023.

    Svaka čast svima koji rade s tim klincima. Ono kako su jučer odigrali cijelu utakmicu je nestvarno za tu dob. Onaj Brajković bi mogao još jednu utakmicu istrčat a Antunović je već sada za seniore. I na kraju su ostali pribrani na penalima dok ih cijela tribina iza gola "vrijeđa". Svaka im čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare