To je to što me zanima!

Šego: Dule mi je dao nagradu i rekao 'Ovo ide za Međugorje'

Dule je velik čovjek i velik sportaš. Vrlo smo dobri prijatelji. Čim je dobio nagradu, rekao mi je: ‘Ova nagrada mora ići za Međugorje’. I djeca će dobiti te dresove, rekao je sjajni hrvatski golman Marin Šego
Vidi originalni članak

Ove godine na Svjetskom rukometnom prvenstvu igrač utakmice dobiva komplet sportske opreme, koju prosljeđuje klubu po svom izboru za mlađe kategorije. 

Najboljim je protiv Makedonije, u 31-22 pobjedi Hrvatske što nam je treće slavlje u isto toliko utakmica, proglašen hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak.

U odličnoj utakmici dao je 6 golova i imao osam asistenciju. No on je bio mišljenja da nije bio najbolji te večeri.

ŠEGO, MAJSTORE Pa imamo golmana za medalju! Šego je novi div iz Međugorja

Svoju nagradu za igrača utakmice odmah je na terenu proslijedio Marinu Šegi, 33-godišnjem golmanu koji je karijeru počeo u HRK Međugorje, pa nije bilo upitno gdje će nagrada završiti. 

- Dule je velik čovjek i velik sportaš. Vrlo smo dobri prijatelji. Čim je dobio nagradu, rekao mi je: ‘Ova nagrada mora ići za Međugorje’. I djeca će dobiti te dresove - potvrdio je Šego za Radiopostaju Mir Međugorje. 

VIDEO: Sjajna atmosfera na treningu Kauboja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šego je protiv Makedonije imao 12 obrana, a dao je i jedan gol. 

S GOLA NA GOL SuperŠego: Nije dovoljno sve obraniti, Marin i zabija golove

S Hrvatskom je 2010. osvojio srebro na Europskom prvenstvu u Austriji. Trenutačno brani u mađarskom Pick Szegedu, a od iduće godine seli se u Francusku, gdje će braniti mrežu aktualnog europskog prvaka Montpelliera. 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • 15.01.2019.

    Gospodin Duvnjak nije dao za Rk Đakovo apsolutno nista...ni loptu a gdje sta drugo. Nasoj djeci ocito ne trebaju dresovi. I bas me zanima sta nasi đakovcani imaju rec na njegov velikodusan potez?!

  • Mara17Orsolic5 15.01.2019.

    Ovim Slavoncima što pljuju po Duletu se obraćam! Pa što je vama?! Što pljujete Duleta?! Pa nije ovo zadnja utakmica prvenstva! Još će Dule puno puta biti proglašavavan najboljim igračem utakmice!! Kao i na svakom prvenstvu dosad!! Bit će oprema i za djecu u Slavoniji i u svakom dijelu Hrvatske!! Nema upće razloga za ljutnju i napadanje Duleta!! A Šego je tu nagradu i zaslužio jednako kao i Dule!! A da je komisija proglasila Šegu najboljim igračem utakmice sigurna sam da bi Šego nagradu dao Duletu, i onda bi oprema otišla u Slavoniju, a ne u Međugorje! I što bi se onda Međugorci trebali ljutiti i napadati Šegu kao što vi napadate Duvnjaka?! Dajte molim vas urazumite se!! Dule je napravio potez koji je za svaku pohvalu i trebate se ponositi što vaš Slavonac nije samo veliki igrač, nego i veliki čovjek, a ne napadati ga!!

  • Phoenix 15.01.2019.

    E jbg, sad ce opet hercegovci pricat da su Hrvati hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare