To je to što me zanima!

Stanje trenera Snježane Pejčić je iznimno teško: Seni Čusti u Tokio hitno stižu supruga i kći

Obitelj Čusto posjetit će muža i oca u tokijskoj bolnici Showa University Toyosu te od tamošnjih liječnika dobiti izravan uvid u njegovo zdravstveno stanje. Nakon toga otputovat će za Hrvatsku
Vidi originalni članak

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) izdao je priopćenje za javnost u vezi zdravstvenog stanja trenera streljaštva Sene Čuste kojem je pozlilo u autobusu 22. srpnja 2021. godine prilikom povratka s treninga hrvatskih strijelaca te je, potom, otpremljen u tokijsku bolnicu Showa University Toyosu, gdje se i sada nalazi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stanje trofejnog i dugogodišnjeg hrvatskog trenera naše najbolje streljačice Snježane Pejčić i dalje je vrlo teško. Uz svu medicinsku skrb nema pomaka pa mu u posjet u tokijskoj bolnici stižu supruga i kći.

DRŽI SE, SNJEŽANA Hrvatska olimpijka se slomila u suzama: 'Trener mi nije dobro'

Priopćenje HOO-a prenosimo u cijelosti.

"Dana 31. srpnja 2021. godine liječnička služba HOO-a vratila se iz posjeta treneru Seni Čusti koji je uslijed zdravstvenih problema više od tjedan dana smješten u tokijsku bolnicu. Nakon konzultacija s japanskim kolegama, liječnici našeg olimpijskog izaslanstva dr. Jemendžić i dr. Borić izvijestili su da je njegovo stanje i dalje nepromijenjeno, odnosno iznimno teško.

S tim u vezi, Hrvatski olimpijski odbor osigurao je supruzi i kćeri Sene Čuste povratne zrakoplovne karte za dolazak u Tokio, kao i olimpijske akreditacije, a osiguran im je i boravak u Tokiju bez nužne 14-dnevne karantene. Članice obitelji Čusto sutradan će posjetiti muža i oca u tokijskoj bolnici Showa University Toyosu te od tamošnjih liječnika dobiti izravan uvid u njegovo zdravstveno stanje. Nakon toga otputovat će za Hrvatsku.

I DALJE NA INTENZIVNOJ Snježana s mislima na trenera: Nažalost, zdravlje se pogoršalo

Bude li potrebno, skrb o zdravstvenom statusu Sene Čuste nakon Igara preuzet će Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Japanu.

O svim novonastalim okolnostima pravodobno će vas izvijestiti Hrvatski olimpijski odbor.", stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KAJ - ZG 01.08.2021.

    Još uvijek mislite da je korona obična gripa...Za dva mjeseca bute vidli kak ste bili smiješni i u zabludi...

  • ispravaknavoda 31.07.2021.

    Jel i taj nagovarao druge da se cijepe... samo pitam?

  • dali.je.MaollouM.administrator 31.07.2021.

    Cijepljeni. Puno ih umire.

Komentiraj...
Vidi sve komentare