Sport

Komentari 26

Hrvatska olimpijka se slomila u suzama: 'Trener mi nije dobro'

Hrvatska olimpijka se slomila u suzama: 'Trener mi nije dobro'

Više nije mogla pričati zbog svega što se nakupilo posljednjih dana. Trener Seno Čusto još uvijek je u bolnici, možemo se samo nadati kako će sve biti u redu. Ništa nije bitnije od ljudskog života i zdravlja

Hrvatska streljačica Snježana Pejčić zauzela je 31. mjesto u disciplini zračna puška 10 metara na Olimpijskim igrama u Tokiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pejčić je došla do 622,6 krugova, što je bilo dovoljno za 31. mjesto, a do plasmana u finale dijelilo ju je nešto manje od šest krugova.

Riječanka je bila itekako uzdrmana nakon što je prije dva dana njezinu treneru Seni Čusti pozlilo u autobusu i morao je u bolnicu. Čusto se još uvijek nalazi u tokijskoj bolnici.

- Nije dobro, ali nije ni loše. Mislim da je rezultat s kojim se ulazilo u finale sve iznenadio jer je to zbilja visoki prag. Sa 628 krugova se ostalo bez finala. Nitko nije znao što očekivati, ali su rezultati užasno visoki - komentirala je Snježana nastup, a kada je došlo do govora o treneru...

- Trener nije dobro. Znate, 20 godina radimo zajedno i... - rekla je Pejčić za SN pa zastala u pola rečenice.

I briznula u plač. Više nije mogla pričati zbog svega što se nakupilo posljednjih dana. Proslavljeni hrvatski trener još uvijek je u bolnici, a mi se samo možemo nadati kako će ovo biti još jedna priča sa sretnim završetkom.

Ništa nije bitnije od ljudskog zdravlja i života.