Obavijesti

Sport

Komentari 40

Snježana s mislima na trenera: Nažalost, zdravlje se pogoršalo

Snježana s mislima na trenera: Nažalost, zdravlje se pogoršalo
3

S mislima na svog trenera, Snježana nije uspjela ni u svojoj drugoj disciplini. Ona i Petar Gorša bili su 17. u kvalifikacijama mješovitih parova u gađanju zračnom puškom (10 m)

VIDEO

Trener nije dobro. Znate, 20 godina radimo zajedno i...

Tu je rečenica stala jer krenule su suze. Bila je subota, dan kad je Snježana Pejčić (39) na Olimpijskim igrama nastupala u disciplini zračna puška 10 metara i osluškivala vijesti iz bolnice o svom treneru Seni Čusti.

Pokretanje videa...

Snježana Pejčić 01:21

Njemu je u petak pozlilo u autobusu i morao je u bolnicu. Čusto se još uvijek nalazi u tokijskoj bolnici, a u ponedjeljak je Hrvatski olimpijski odbor objavio nažalost ne previše ohrabrujuće novosti:

- U konzultacijama s medicinskim timom sveučilišne bolnice Showa University Toyosu, na čijem je Odjelu intenzivne njege zaprimljen hrvatski trener, iznesen je detaljan slijed događaja povezanih s njegovim zdravstvenim stanjem. Prema navedenome, tijekom proteklih dana pojavile su se komplikacije koje su dovele do pogoršanja zdravstvenog stanja Sene Čuste i za ishod njegova stanja ne mogu se dati precizne prognoze. Čusto ostaje do daljnjega na skrbi i intenzivnoj njezi spomenute bolnice, uz stalni nadzor japanskih liječnika i kontrolu navedenih liječnika hrvatske olimpijske delegacije u Tokiju.

S mislima na svog trenera, Snježana nije uspjela ni u svojoj drugoj disciplini. Nakon 31. mjesta u zračnoj puški, Snježana Pejčić i Petar Gorša osvojili su 17. mjesto u kvalifikacijama natjecanja mješovitih parova u gađanju zračnom puškom (10 m) i ostali bez borbe za odličja. U kvalifikacijama je nastupilo 29 parova, a za ulazak u drugu kvalifikacijsku fazu trebalo je biti među osam najboljih.

Pejčić (309,6) i Gorša (314,6) su ostvarili rezultat od 624,2 kruga i od osmog mjesta su bili udaljeni 3,7 krugova.

Snježana nastupa još u subotu, 31. srpnja, u kvalifikacijama malokalibarskom puškom, disciplina trostav.

Nadamo se da će dotad doći i puno bolje vijesti iz tokijske bolnice...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda