To je to što me zanima!

Senzacija! Fenomenalni Ćorić rasturio trećeg tenisača svijeta

Fantastičan tenis igrao je naš 21-godišnjak protiv njemačkog. Od samog starta Ćorić je bio gotovo nepogrešiv, u sat vremena došao je do 6-1 i 5-1 i tjerao Zvereva na mnogobrojne greške...
Vidi originalni članak

Borna Ćorić je, u svojih pet godina seniorske karijere, ostvario jednu jedinu pobjedu na travi na ATP touru, ne računajući Grand Slam turnire. Danas je u Halleu ostvario drugu i to, ni manje ni više, nego protiv - Aleksandera Zvereva, trećeg tenisača svijeta!

Fantastičan tenis igrao je naš 21-godišnjak protiv njemačkog. Od samog starta Ćorić je bio gotovo nepogrešiv, u sat vremena došao je do 6-1 i 5-1 i tjerao Zvereva na mnogobrojne greške. Tada su malo živci proradili, Nijemac se vratio na 5-4, ali Borna je uspio iskoristiti četvrtu meč loptu.

U ovom rivalstvu nadolazećih zvijezda svjetskog tenisa Ćorić vodi 3-1, premda je Zverev višestruko uspješniji od našeg igrača. No ova pobjeda je vjerojatno najznačajnija jer je došla na travi - Ćorićevoj uvjerljivo najlošijoj podlozi.

Borna je tako potvrdio da je očuvao visoku razinu forme koja ga prati kroz cijelu ovu sezonu, a izgleda da će i na travi imati svašta za ponuditi. U idućem kolu ide na pobjednika između Basilashvilija i Mollekera.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • I_v_a_n 20.06.2018.

    Nije to nikakva senzacija, Coric je vec dobivao Zvereva; oni su skupa izrasli i to sto je Zverev trenutno bolje rangiran ne znaci nista, karijere su im tek na pocetku. Coric moze da dobije svakoga osim Federera i Nadala ako su u najboljem izdanju ali i to je pitanje vremena.

  • plik 20.06.2018.

    kad ce taj više prestat bit "nadolazeći", "perspektivan" i slično... Zverev je isto godiste, a već je u samom vrhu...

  • budimoljudi 19.06.2018.

    To je naš Hrvat,hehe,ma šalim se i Marin je naš as također,bravo Borna!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare