To je to što me zanima!

Šibenski junak o selfiju koji je oduševio Hrvatsku: 'Foru sam pokupio od Marija Balotellija'

Znao sam da ću zabiti, imao sam osjećaj, 'ubijao' sam se na treningu. Htio sam golove u 1. HNL zabiti baš pred gledateljima. Tek su se vratili na stadione i ovo je bila moja dobrodošlica njima, priča nam Prince Ampem
Vidi originalni članak

Šibenik je u petak na Šubićevcu pobijedio Lokomotivu (3-2), ali nakon utakmice pričalo se samo o ganskom napadaču Princu Ampemu (22).

Zabio je dva gola, a proslavio ih je na nesvakidašnji način. Usudili bi se reći da takvo što još nismo vidjeli na hrvatskim terenima. Kod oba gola odjurio je do tribine, uzeo mobitel i upalio par 'selfija'.

Pogledajte video: Ampem slavi gol sa suigračima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Foru sam pokupio od Marija Balotellija, i on je iz Gane, kao i ja. Je li mi uzor? Ne, ne, pa znate kako se ponaša, haha. Moji uzori su Messi, Neymar i Hazard - kaže nam ofenzivac Šibenika pa dodaje:

- Što se tog mobitela tiče, znao sam da ću zabiti, imao sam osjećaj, 'ubijao' sam se na treningu, radio sjajno... Htio sam svoje prve golove u 1. HNL zabiti baš pred gledateljima. Tek su se vratili na stadione i ovo je bila moja dobrodošlica njima. Dogovorio sam se s prijateljem na tribini da mi pričuva i pripremi mobitel i to je to. Kome posvećujem golove? Navijačima i svojim bližnjima - smije se Prince.

EUFORIJA U ŠIBENIKU Prince nakon gola po mobitel za selfie, gledatelji pali na testu! Maske su nosili samo policajci...

Šibeniku je ovo bila prva pobjeda po povratku u HNL, a Ampem je postao tek treći Ganac koji je u najvišem rangu hrvatskog nogometa postigao gol. Maxwell Acosty zabio ih je 16 u dresu Rijeke, a Obeng Regan pet za Istru 1961. Ampem je na dva i tu ne misli stati.

- Uhvatili ste me baš u slavlju. Ne trešti još muzika, ali bit će i toga, haha. Baš sam presretan zbog pobjede i igre cijele momčadi. Trener Rendulić mi je nakon utakmice čestitao na golovima, bio je presretan. Zaslužili smo tu pobjedu, ponajviše zato što smo u prethodnih nekoliko utakmica ostali bez bodova, a igra uopće nije bila loša. Evo, zadnja dva kola osvajamo bodove, igramo sjajno i to nam je motivacija za dalje.

Uoči sezone pričali smo s Ampemom, između ostalog, o 2. HNL. Nahvalio je natjecanje, ali sad je vidio da je 1. HNL još ozbiljnija.

- To su dvije neusporedive lige. Razlika je ogromna, u 1. HNL ne postoji momčad koja nije dobro organizirana - kazao je za kraj.

ŠIBENIK - LOKOMOTIVA 3-2 Ludnica na Šubićevcu! Prince se probudio za premijerno slavlje

Idi na 24sata

Komentari 3

  • odron 20.09.2020.

    Najjači je👍

  • Pristina glavni grad srbije 19.09.2020.

    Messi? Jesi gledao SP u Rusiji? Kako se ponašao nakon šamaranje od strane Hrvatske? Jadnik! Ni onaj drugi, padavičar, nije ništa bolji....

  • botejeime 19.09.2020.

    trebao je onda dobit i zuti ko baloteli

Komentiraj...
Vidi sve komentare