To je to što me zanima!

'Sigurno ne bih vodio Horvata i Čupića, skupa imaju 70 godina'

'Izjave izbornika nakon Danske su potpuna sportska demagogija. Igra Hrvatske u obrani i napadu je došla stepenicu niže u odnosu na druge reprezentacije', rekao je Veselin Vujović za Sportklub
Vidi originalni članak

Lino Červar dao je ostavku, Hrvatska 'podbacila' na Svjetskom prvenstvu, a sad se postavlja pitanje tko će biti novi izbornik i uhvatiti se 'u koštac' sa kvalifikacijama za Olimpijske igre koje slijede ubrzo, već za mjesec i pol i to u zahtjevnoj skupini sa Francuskom Portugalom i Tunisom iz koje u Tokio idu dvije najbolje reprezentacije. 

DOLAZAK KUĆI Rukometaši se vratili, a nigdje nikoga: 'Nije bilo povišenih tonova. Nikada. Idemo u Tokio!'

A jedna od osoba koja se povezivala s 'kaubojima' je i Veselin Vujović. Bivši trener PPD Zagreba i bivši izbornik slovenske rukometne reprezentacije rekao je da ne bi imao problema s preuzimanjem hrvatske klupe.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Kauboji' nakon ispadanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Što god odgovorim, ljudi to drugačije komentiraju. Vodio sam Sloveniju, Crnu Goru, Sloveniju, ne vidim zašto ne bih vodio i Hrvatsku. Prvo me treba netko nazvati, nemam nikakvih smetnji da sjednem na klupu Hrvatske. - započeo je Vujović za Sportklub

Istaknuo je i kako su Linine izjave da ispadanje Hrvatske u drugom krugu nije neuspjeh samo čista demagogija, a rekao je da je napredak rukometa stao na cijelom Balkanu, ne samo u Hrvatskoj. Za 40 dana slijede olimpijske kvalifikacije.

ABAS ARSLANAGIĆ 'Još nisam vidio bespomoćniju Hrvatsku, a Duvnjaku bi trebao jedan dobar odmor na Jadranu'

- Jako teška misija, dao Bog da me demantiraju, ali bit će jako teško. Ni obrana nije bila tako dobra, pa govorimo o rangu s kojim reprezentacijama je igrala. U napadu se nije znalo isto ništa. Šebetić od Zagreba do naovamo nije napredovao ništa, nema suradnje s krilima, pivote uopće ne vidi. Martinović vidi sada gol, šutira i iz situacija iz kojih treba ili ne treba. Nitko ne zna je li Cindrić uvrijeđen ili povrijeđen. Duvnjaku treba podići spomenik. Previše igre kroz sredinu od Karačića ili Cindrića dva na dva koju su učili od španjolskih trenera - prokomentirao je Vujo za SK igru 'kauboja'.

Rekao je da za budućnost hrvatskog rukometa nema straha, a i prokomentirao kako bi izgledala njegova Hrvatska.

- U svakom slučaju imao bih Stipu Mandalinića, vratio se u Makedoniju, igra odlično, sjajan je šuter, a bez šutera ne ide. Nedostaje Luka Stepančić, to je evidentno. Puno bi se više trčalo. Ne sumnjam da oni nisu to napravili. Tako pričati je teško, jer se ne zna pravo stanje. Sigurno ne bih vodio Čupića i Horvata jer zajedno imaju 70 godina, a pazite obožavam ih. Kao ni toliki broj pivota. No, to ne znači da bi bio bolji rezultat - završio je Veselin Vujović za Sportklub.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • mirko tokić 28.01.2021.

    Nebi baš reka da nevidin pivote mora se priznat da je marić odigra dobro prvenstvo i da je kvalitetan igrac

  • nijetebriga 27.01.2021.

    Otpadas  u startu, odmah!!! Cupa i Horvat su klasa . njihove godine koje zbrajas su nista drugo do li samo broj..

  • ntnk24 27.01.2021.

    Apsolutno svaka rijec na mjestu, ovo je cista brutalna istina i realna slika. Nije Vujovic glup i ima pokrice za sve sto je rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare