To je to što me zanima!

'Šimunić ima problem s listom, pozvali smo Matea Pavlovića'

Čuo sam se s Garethom, ali samo preko poruka i to dok sam još bio u Madridu. Nema dvojbe da im je on najopasniji igrač, moramo ga paziti, najavio je Modrić
Vidi originalni članak

Imamo dva ozlijeđena igrača. Kranjčar je sigurno otpao za Wales, a Šimunić ima problema s istegnućem lista. Nisam doktor da znam hoće li biti spreman, ali ipak smo pozvali Matea Pavlovića. On je budućnost našeg nogometa, obavijestio je Alen Bokšić o novim problemima u reprezentaciji.

Utakmica je već u utorak, a hrvatski su nogometaši poprilično istrošeni nakon sjajne pobjede protiv Srbije.

- Dosta smo emocionalno ispraženjeni. Kao da smo igrali dvije utakmice zbog naboja i emocija - potvrdio je Modrić kojeg će na drugoj strani u utorak čekati njegov veliki prijatelj Gareth Bale.

- Čuo sam se s Garethom, ali samo preko poruka i to dok sam još bio u Madridu.  Nema dvojbe da im je on najopasniji igrač, moramo ga paziti. No jednom smo ga uspjeli zaustaviti, vjerujem da ćemo opet - dodao je Luka.

Bokšić je odbacio mogućnost da Hrvatska u Swanseau istrči s tri stopera u formaciji. 

- To je jedna od mogućnosti, ali ne za ovu utakmicu. Joe i Čarli godinama igraju u paru i ne bi bilo dobro da ih sada poremeti netko treći. To je inače jedna od opcija za budućnost, ali ova utakmica nije za eksperimentiranje.

Bale igra sezonu iz snova, a dominira brzinom i snagom. Kao Alen Bokšić nekada. Neki idu toliko daleko da tvrde kako su slični igrači.

- Pa mislim da uopće nismo slični jer je on puno bolji igrač od mene. Uz Cristiana i Messija jedan je od najboljih na svijetu. Problem nam je i što ne znamo gdje točno igra. On ide posvuda, ne znam je li to dogovor s trenerom ili on sam odluči tako. Bilo bi najbolje da ga zaustavimo svojom dobrom igrom, da uopće ne dođe u šanse - kaže Boka.

Jasno da će biti izmjena, teško je odigrati dvije utakmice u četiri dana, u ovoj će nam trebati svježina, najavio je Bokšić

Olić ne želi previše pažnje posvetiti Garethu.

- Dosta više o Baleu. On je vrhunski igrač, ali igramo 11 protiv 11. Više trebamo gledati sebe, da se dobro odmorimo i pripremimo za lov na nova tri boda. Neće to biti ista utakmica kao u Osijeku, kod kuće su oni puno jači.

Za utakmicu s Walesom su najavljene promjene u sastavu.

- Pa jasno da će biti izmjena, teško je odigrati dvije utakmice u četiri dana, u ovoj će nam trebati svježina i agresivnost. Do utakmice ima još dva treninga pa ćemo odlučiti tko ulazi u prvu postavu - zaključio je Bokšić.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Crna_1 25.03.2013.

    Dečki .. izdrzite ... mozete !!!

  • mata1 24.03.2013.

    nek se da mladjima isto sansa..jo je svoje odradio pa sta je bilo protiv srbije tako posla?cekajte dok dodje malo jaci...

  • WOMANIZER 24.03.2013.

    ma bit će to sve dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare