Obavijesti

Sport

Komentari 50

'Šimunić ima problem s listom, pozvali smo Matea Pavlovića'

'Šimunić ima problem s listom, pozvali smo Matea Pavlovića'
8

Čuo sam se s Garethom, ali samo preko poruka i to dok sam još bio u Madridu. Nema dvojbe da im je on najopasniji igrač, moramo ga paziti, najavio je Modrić

VIDEO

Imamo dva ozlijeđena igrača. Kranjčar je sigurno otpao za Wales, a Šimunić ima problema s istegnućem lista. Nisam doktor da znam hoće li biti spreman, ali ipak smo pozvali Matea Pavlovića. On je budućnost našeg nogometa, obavijestio je Alen Bokšić o novim problemima u reprezentaciji.

Utakmica je već u utorak, a hrvatski su nogometaši poprilično istrošeni nakon sjajne pobjede protiv Srbije.

- Dosta smo emocionalno ispraženjeni. Kao da smo igrali dvije utakmice zbog naboja i emocija - potvrdio je Modrić kojeg će na drugoj strani u utorak čekati njegov veliki prijatelj Gareth Bale.

- Čuo sam se s Garethom, ali samo preko poruka i to dok sam još bio u Madridu.  Nema dvojbe da im je on najopasniji igrač, moramo ga paziti. No jednom smo ga uspjeli zaustaviti, vjerujem da ćemo opet - dodao je Luka.

Bokšić je odbacio mogućnost da Hrvatska u Swanseau istrči s tri stopera u formaciji. 

- To je jedna od mogućnosti, ali ne za ovu utakmicu. Joe i Čarli godinama igraju u paru i ne bi bilo dobro da ih sada poremeti netko treći. To je inače jedna od opcija za budućnost, ali ova utakmica nije za eksperimentiranje.

Bale igra sezonu iz snova, a dominira brzinom i snagom. Kao Alen Bokšić nekada. Neki idu toliko daleko da tvrde kako su slični igrači.

- Pa mislim da uopće nismo slični jer je on puno bolji igrač od mene. Uz Cristiana i Messija jedan je od najboljih na svijetu. Problem nam je i što ne znamo gdje točno igra. On ide posvuda, ne znam je li to dogovor s trenerom ili on sam odluči tako. Bilo bi najbolje da ga zaustavimo svojom dobrom igrom, da uopće ne dođe u šanse - kaže Boka.

Jasno da će biti izmjena, teško je odigrati dvije utakmice u četiri dana, u ovoj će nam trebati svježina, najavio je Bokšić

Olić ne želi previše pažnje posvetiti Garethu.

- Dosta više o Baleu. On je vrhunski igrač, ali igramo 11 protiv 11. Više trebamo gledati sebe, da se dobro odmorimo i pripremimo za lov na nova tri boda. Neće to biti ista utakmica kao u Osijeku, kod kuće su oni puno jači.

Za utakmicu s Walesom su najavljene promjene u sastavu.

- Pa jasno da će biti izmjena, teško je odigrati dvije utakmice u četiri dana, u ovoj će nam trebati svježina i agresivnost. Do utakmice ima još dva treninga pa ćemo odlučiti tko ulazi u prvu postavu - zaključio je Bokšić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe