To je to što me zanima!

Šimunićevi klinci izgubili od Rumunjske, ništa od Eura

Hrvatska U-19 reprezentacija izgubila je od vršnjaka iz Rumunjske 2-1. U posljednjem kolu naši igraju protiv Gruzije, ali više ne mogu prestići Rumunje
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija do 19 godina izgubila je u Karlovcu drugu utakmicu Elitne runde kvalifikacija za Euro od Rumunjske 2-1 i ostaje bez EP-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Šimunić i Stojković nakon Islanda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U okršaju dvije momčadi koje su pobijedile u prvom kolu, Rumunji su krenuli čvršće i rano, u desetoj minuti, poveli golom Chiritoiua.

Tek nakon toga gola "mali vatreni" počeli su igrati kako znaju, spustili su loptu na zemlju i počeli dominirati i prijetiti. Rezultat je bio izjednačujući gol Karla Špeljaka, napadača Lokomotive, u 28. minuti na asistenciju klupskog suigrača Luke Stojkovića. Vidović i Frigan imali su dobre šanse.

I u nastavak su naši ušli raspoloženiji, ali bez prave šanse. A onda je u 73. hajdukovac Bradarić skrivio jedanaesterac, a Ilie je pogodio za novo vodstvo Rumunja.

Izbornik Josip Šimunić sve do posljednjih 20 minuta nije mijenjao igrače, a u 82. minuti krenuo je na sve ili ništa trostrukom zamjenom. No, nije bilo vremena ni mogućnosti za preokret.

Samo pobjednik skupine ide na Euro, a nakon što su Island i Gruzija odigrali 1-1, Hrvatska više nema šanse. U utorak Hrvatska igra protiv Gruzije, a Rumunjska protiv Islanda, no i ako Rumunji izgube, ostat će ispred naših zbog međusobne pobjede.

Za Hrvatsku su igrali: Kolić - Soldo (od 82. Ivanović), Bradarić, Perković, Cvijanović (od 82. Zilinski) - Lusavec, Rak (od 77. Barišić), Vidović - Stojković (od 82. Krolo), Frigan (od 69. Šaranić), Špeljak.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vuk2022 27.03.2022.

    Stavljate sve bivše igrače bez imalo trenerskog iskustva da se uče na reprezentacijama. Joe izbornik, Niko pomoćnik, Rukavina izbornik U-17, a u ni jednom klubu nije mjesec dana izdržao. Pa šta vam je?!! Dajte se uozbiljite, jer ovo ide samo prema dolje.

  • KLM0810 27.03.2022.

    Za dom spremni definitivno:)

  • Bać Iva 26.03.2022.

    Neki dn su se hvalili da na popisu nema nijednog igrača dinama, neka im.

Komentiraj...
Vidi sve komentare